Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa GKS-GUTENOW lowicz
CinCin SP Tactiek 442a
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Nikosyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Freistoss komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Garaba met een sublieme pass. Tlučhoř is nu in balbezit. Misol onderschept slim de pass. Misol haalt uit met een fantastische trap. ER kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Linkowski speelt de bal door. Rineri is nu in balbezit. Rineri passt de bal in één keer door. Maisano rent richting de bal. Maisano haalt uit met een fantastische trap. Kolombini bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Stajković met een snelle inworp. Pelić met een sublieme pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba schiet op doel. ER probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 59%, GKS-GUTENOW lowicz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Mokotów Warszawa - GKS-GUTENOW lowicz 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Pecha de bal. Freistoss rent richting de bal. Pecha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pecha krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Garaba passt de bal met de wreef. Misol is nu in balbezit. Misol draait met de bal, schiet en ... Tlučhoř probeert de bal aan de voet te houden. ER werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - GKS-GUTENOW lowicz 1:0

60e minuut.
Linkowski passt de bal met de wreef. Rineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rineri passt de bal met de wreef. Załęski is nu in balbezit. Załęski schiet op doel. Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Stajković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sereno komt het veld opgelopen. Pelić met een snelle inworp. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza geeft de bal voor. Garaba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Gracz onderschept slim de pass. Maisano rent richting de bal. Maisano haalt uit met een fantastische trap. Kolombini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - GKS-GUTENOW lowicz 1:1

89e minuut.
Linkowski geeft de bal voor. Gracz kopt de bal weg. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano draait met de bal, schiet en ... Kolombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - GKS-GUTENOW lowicz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 45%, GKS-GUTENOW lowicz 55%.
MKS Mokotów Warszawa - GKS-GUTENOW lowicz 1:2