Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Kobylany Arsenal Ryki
na 2 Tactiek boboski2Lazik
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
61.9 gemiddelde waardering 70
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Gronowski is nu in balbezit. Kunduracı begaat een overtreding. Gronowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamojski met een snel genomen vrije trap. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Galiano probeert naar een medespeler te passen. Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Roczyński passt de bal zonder na te denken. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Prikopa bokst de bal weg.

10e minuut.
Baliński rent richting de bal. Baliński geeft een hoge lob. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Chunjiang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal Ryki 0:1

16e minuut.
Zamojski rent richting de bal. Zamojski met een sublieme pass. Ekoku rent richting de bal. Ekoku geeft een hoge lob. Sánchez springt en kopt de bal. Chunjiang bokst de bal weg.

20e minuut.
Buitenspel voor Roczyński. Goede buitenspelval van de verdediging. Zamojski neemt vlug de vrije trap. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński geeft een lange en hoge pass. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal Ryki 0:2

22e minuut.
Zamojski met een sublieme pass. Ekoku rent richting de bal. Ekoku met een sublieme pass. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Chunjiang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Roczyński rent richting de bal. Roczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ziaya controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Caruccio met een sublieme pass. Baten bereikt de bal nog maar net als eerste. Baten speelt de bal door. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Prikopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński verovert de bal door een tackle van achteren. Baliński geeft een hoge lob. Gronowski krijgt zijn hoofd ertegen. Chunjiang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jam-Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku geeft een hoge lob. Zamojski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Battello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Ekoku geeft de bal voor. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal Ryki 0:3

44e minuut.
Ziaya met een sublieme pass. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Osorio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 65%, Arsenal Ryki 35%.
Victoria Kobylany - Arsenal Ryki 0:3

47e minuut.
Jam-Jam passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baliński de bal. Baliński geeft een hoge lob. Gronowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal Ryki 0:4

57e minuut.
Baten passt de bal in één keer door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović met een sublieme pass. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Jam-Jam met een snelle inworp. Ekoku met een sublieme pass. Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski schiet op doel. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Spaljević kopt de bal weg. Daar is Martínez Espín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Baliński is nu in balbezit. Baliński geeft een lange en hoge pass. Osorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Daar is Zamojski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamojski speelt de bal door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku geeft de bal voor. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jaruga geeft een lange en hoge pass. Galiano rent richting de bal. Galiano probeert naar een medespeler te passen. Ubińa rent richting de bal. Ubińa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Jam-Jam met een sublieme pass. Daar is Baliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliński met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal Ryki 0:5

69e minuut.
Jam-Jam geeft een lange en hoge pass. Zamojski kopt de bal weg. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński geeft een lange en hoge pass. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Baten met een sublieme pass. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović met een sublieme pass. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baliński rent richting de bal. Inworp. Baliński met de inworp. Zamojski geeft de bal voor. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jam-Jam met de inworp. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 55%, Arsenal Ryki 45%.
Victoria Kobylany - Arsenal Ryki 0:5