Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ryki Victoria Kobylany
boboski2Lazik Tactiek na 2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
68.9 gemiddelde waardering 61.8
outstanding Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Sánchez met een sublieme pass. Gronowski met een sublieme pass. Baliński is nu in balbezit. Baliński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Martínez Espín rent richting de bal. Roczyński onderschept slim de pass. Roczyński speelt de bal door. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Prikopa bokst de bal weg.

5e minuut.
Roczyński geeft een lange en hoge pass. Ziaya onderschept slim de pass. Inworp. Galiano met de inworp. Ubińa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Spaljević rent richting de bal. Spaljević passt de bal in één keer door. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vujinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Prikopa bokst de bal weg.

10e minuut.
Baten passt de bal in één keer door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović passt de bal zonder na te denken. Roczyński is nu in balbezit. Ubińa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 0:1

12e minuut.
Ekoku geeft de bal voor. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Baten ... Strafschop! Directe rode kaart, Baten moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baten schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sánchez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sánchez neemt zijn aanloop. Chunjiang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 1:1

12e minuut.
Roczyński passt de bal in één keer door. Ekoku rent richting de bal. Vujinović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vujinović krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kunduracı verovert de bal door een tackle van achteren. Zamojski rent richting de bal. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Chunjiang bokst de bal weg.

20e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević geeft een lange en hoge pass. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa schiet op doel. Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Roczyński is nu in balbezit. Truchanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Truchanowski krijgt een gele kaart. Roczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ubińa neemt de penalty, wat een uithaal! Prikopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 1:2

22e minuut.
Galiano geeft een hoge lob. Ziaya is nu in balbezit. Ubińa onderschept slim de pass. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Prikopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 1:3

25e minuut.
Truchanowski geeft een hoge lob. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku geeft de bal voor. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. Lauaki kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Zamojski passt de bal in één keer door. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku geeft een hoge lob. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. Chunjiang probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Baliński probeert naar een medespeler te passen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez passt de bal in één keer door. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 2:3

34e minuut.
Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku met een sublieme pass. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Chunjiang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Ekoku de bal. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Baliński is nu in balbezit. Baliński geeft een hoge lob. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Chunjiang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Jam-Jam met een sublieme pass. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński passt de bal met de wreef. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuhlfauth komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 48%, Victoria Kobylany 52%.
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 2:3

46e minuut.
Galiano rent richting de bal. Galiano met een sublieme pass. Caruccio rent richting de bal. Roczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Roczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Spaljević kopt de bal weg. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović met een sublieme pass. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Prikopa bokst de bal weg. Roczyński rent richting de bal. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Ubińa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 2:4

57e minuut.
Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Truchanowski geeft een hoge lob. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zamojski kan de bal niet met de borst controleren. Zamojski speelt de bal door. Daar is Baliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliński geeft de bal voor. Gronowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 3:4

65e minuut.
Zamojski met een sublieme pass. Ekoku rent richting de bal. Ekoku passt de bal zonder na te denken. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 4:4

79e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski geeft de bal voor. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Stuhlfauth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 5:4

83e minuut.
Zamojski is nu in balbezit. Zamojski met een sublieme pass. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Sánchez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Truchanowski rent richting de bal. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević met een sublieme pass. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Prikopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 50%, Victoria Kobylany 50%.
Arsenal Ryki - Victoria Kobylany 5:4