Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa ZKS Zamovia Zameczek
CinCin SP Tactiek 5-2-1-2
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
62.2 gemiddelde waardering 62.2
very good Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen incredible


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawisza met de inworp. Nikosyan speelt de bal door. Zawisza geeft de bal voor. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Misol rent richting de bal. Misol schiet op doel. Bożej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - ZKS Zamovia Zameczek 1:0

7e minuut.
Opsenica kopt de bal weg. Cienciała rent richting de bal. Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - ZKS Zamovia Zameczek 1:1

10e minuut.
Pelić met een sublieme pass. Nikosyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapatero. Zapatero krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hubler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nikosyan met een snelle inworp. Zawisza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cienciała geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapatero met een snelle inworp. Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa geeft de bal voor. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - ZKS Zamovia Zameczek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 46%, ZKS Zamovia Zameczek 54%.
MKS Mokotów Warszawa - ZKS Zamovia Zameczek 1:2

51e minuut.
Salivar verovert de bal door een tackle van achteren. Salivar speelt de bal door. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Perner kopt de bal weg. Ochoa rent richting de bal. Pelić begaat een overtreding. Pelić krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Melikyan probeert naar een medespeler te passen. Perner heeft problemen om de bal te vangen. Perner passt de bal met de wreef. Tundur is nu in balbezit. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan speelt de bal door. Misol is nu in balbezit. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 49%, ZKS Zamovia Zameczek 51%.
MKS Mokotów Warszawa - ZKS Zamovia Zameczek 1:2