Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zamovia Zameczek MKS Mokotów Warszawa
5-2-1-2 Tactiek CinCin SP
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
63 gemiddelde waardering 62.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Perner kopt de bal weg. Tundur rent richting de bal. Lascelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Salivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salivar geeft de bal voor. Perner rent richting de bal. Perner geeft een lange en hoge pass. Opsenica springt en kopt de bal. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Lascelles geeft de bal voor. Garaba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melikyan. Melikyan krijgt een gele kaart. Garaba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Tundur controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pelić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nikosyan kopt de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... Bożej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Hubler geeft de bal voor. Tundur kopt de bal weg. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner geeft een lange en hoge pass. Opsenica krijgt zijn hoofd ertegen. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nikosyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikosyan met een snel genomen vrije trap. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - MKS Mokotów Warszawa 0:1

19e minuut.
Nikosyan is nu in balbezit. Hubler is nu in balbezit. Nikosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nikosyan geeft een lange en hoge pass. Misol maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Murdzak de bal. Zapatero is nu in balbezit. Garaba begaat een overtreding. Garaba krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Murdzak probeert naar een medespeler te passen. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner passt de bal met de wreef. Tundur rent richting de bal. Tundur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 46%, MKS Mokotów Warszawa 54%.
ZKS Zamovia Zameczek - MKS Mokotów Warszawa 0:1

50e minuut.
Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Perner is nu in balbezit. Perner passt de bal zonder na te denken. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Melikyan geeft een hoge lob. Zapatero rent richting de bal. Zapatero geeft een hoge lob. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Zapatero met de inworp. Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal in één keer door. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Zamovia Zameczek - MKS Mokotów Warszawa 1:1

66e minuut.
Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan speelt de bal door. Misol is nu in balbezit. Misol schiet op doel. Bożej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zapatero speelt de bal door. Opsenica rent richting de bal. Pievano begaat een overtreding. Pievano krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Misol schiet op doel. Bożej probeert naar een medespeler te passen. Lascelles geeft de bal voor. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Stajković met een snelle inworp. Zawisza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ochoa. Ochoa krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Perner is nu in balbezit. Perner geeft een hoge lob. Tundur maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - MKS Mokotów Warszawa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 46%, MKS Mokotów Warszawa 54%.
ZKS Zamovia Zameczek - MKS Mokotów Warszawa 2:1