Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 GKS-GUTENOW lowicz
bezpieczna Tactiek 442a
50% Balbezit 50%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 65
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 50.2
good Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Gracz met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski passt de bal in één keer door. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:1

2e minuut.
Şerbănescu heeft problemen om de bal te vangen. Şerbănescu met een sublieme pass. Inworp. Gracz met een snelle inworp. Maisano probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Załęski de bal. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:2

4e minuut.
Tlučhoř verovert de bal door een tackle van achteren. Tlučhoř met een sublieme pass. Rineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano speelt de bal door. Załęski rent richting de bal. De bal raakt de paal. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:3

5e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pecha neemt de hoekschop. Gracz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:4

7e minuut.
Załęski passt de bal met de wreef. Pecha probeert naar een medespeler te passen. Maisano rent richting de bal. Maisano haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:5

9e minuut.
Gracz rent richting de bal. Gracz met een sublieme pass. Rineri met een sublieme pass. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Rineri de bal. Linkowski met een sublieme pass. Maisano is nu in balbezit. Maisano haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:6

12e minuut.
Inworp. Gracz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:7

15e minuut.
Pecha met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski met een sublieme pass. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano schiet op doel. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gracz rent richting de bal. Maisano heeft problemen om de bal te vangen. Maisano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:8

18e minuut.
Linkowski heeft problemen om de bal te vangen. Linkowski passt de bal met de wreef. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:9

20e minuut.
Inworp. Gracz met een snelle inworp. Maisano probeert naar een medespeler te passen. Rineri is nu in balbezit. Rineri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:10

20e minuut.
Şerbănescu heeft problemen om de bal te vangen. Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Linkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Załęski krijgt zijn hoofd ertegen. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:11

22e minuut.
Linkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Linkowski probeert naar een medespeler te passen. Maisano heeft problemen om de bal te vangen. Maisano schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:12

23e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Maisano verovert de bal door een tackle van achteren. Maisano draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:13

25e minuut.
Linkowski onderschept slim de pass. Linkowski met een sublieme pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:14

27e minuut.
Rineri is nu in balbezit. Rineri passt de bal zonder na te denken. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:15

28e minuut.
Gracz rent richting de bal. Linkowski rent richting de bal. Linkowski passt de bal met de wreef. Załęski rent richting de bal. Załęski schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Zəfərli met een sublieme pass. Rineri kopt de bal weg. Gracz is nu in balbezit. Gracz met een sublieme pass. Pecha speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:16

34e minuut.
Gracz heeft problemen om de bal te vangen. Gracz passt de bal in één keer door. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:17

37e minuut.
Załęski is nu in balbezit. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Maisano is nu in balbezit. Maisano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:18

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecha speelt de bal door. Załęski heeft problemen om de bal te vangen. Załęski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maisano rent richting de bal. Maisano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:19

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pecha zal de hoekschop nemen. Rineri kopt de bal weg. Maisano is nu in balbezit. Maisano schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Linkowski kopt de bal weg. Rineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rineri met een sublieme pass. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:20

41e minuut.
Zəfərli speelt de bal door. Cirignano kopt de bal weg. Gracz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Załęski de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pecha rent richting de bal. Pecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:21

43e minuut.
Inworp. Pecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Załęski de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Łojek geeft een lange en hoge pass. Łaski kopt de bal weg. Linkowski probeert naar een medespeler te passen. Załęski heeft problemen om de bal te vangen. Załęski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tlučhoř passt de bal in één keer door. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rineri probeert naar een medespeler te passen. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 96%, GKS-GUTENOW lowicz 4%.
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:21

47e minuut.
Linkowski is nu in balbezit. Rineri probeert naar een medespeler te passen. Załęski rent richting de bal. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:22

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pecha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Linkowski de bal. Linkowski geeft de bal voor. Maisano maakt een snoekduik en kopt de bal. Zəfərli bokst de bal weg. Maisano rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:23

49e minuut.
Kraav rent richting de bal. Kraav geeft een lange en hoge pass. Rineri kopt de bal weg. Maisano is nu in balbezit. Maisano passt de bal in één keer door. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Załęski is nu in balbezit. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:24

53e minuut.
Łaski passt de bal met de wreef. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano met een sublieme pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:25

53e minuut.
Cirignano speelt de bal door. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Załęski onderschept slim de pass. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:26

54e minuut.
Şerbănescu met een sublieme pass. Inworp. Gracz met de inworp. Maisano is nu in balbezit. Maisano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Załęski is nu in balbezit. Rineri speelt de bal door. Pecha speelt de bal door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:27

56e minuut.
Şerbănescu passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pecha zal de hoekschop nemen. Gracz rent richting de bal. Gracz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:28

60e minuut.
Doeltrap. Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Linkowski kopt de bal weg. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

61e minuut.
Załęski verovert de bal door een tackle van achteren. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:29

63e minuut.
Daar is Łaski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linkowski speelt de bal door. Załęski is nu in balbezit. Załęski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecha onderschept slim de pass. Pecha met een sublieme pass. Daar is Mlinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlinar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Doeltrap. Karwowski komt het veld opgelopen. Zəfərli met een harde bal richting middenveld. Linkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu maakt een afschuwelijke overtreding. Şerbănescu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Załęski rent richting de bal. Załęski passt de bal in één keer door. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:30

68e minuut.
Karwowski speelt de bal door. Maisano rent richting de bal. Maisano passt de bal met de wreef. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:31

68e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pecha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karwowski kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Łaski probeert naar een medespeler te passen. Karwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwowski passt de bal in één keer door. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rineri is nu in balbezit. Rineri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karwowski is nu in balbezit. Karwowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:32

73e minuut.
Karwowski geeft de bal voor. Linkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:33

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maršák komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Rineri is nu in balbezit. Rineri passt de bal in één keer door. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:34

78e minuut.
Cirignano rent richting de bal. Tlučhoř met een sublieme pass. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:35

78e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Maisano verovert de bal door een tackle van achteren. Maisano draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Łaski is nu in balbezit. Łaski probeert naar een medespeler te passen. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maisano controleert de bal met de borst. Maisano speelt de bal door. Załęski is nu in balbezit. Załęski schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:36

85e minuut.
Klungelig pakt Rineri de bal. Rineri speelt de bal door. Maisano is nu in balbezit. Maisano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:37

87e minuut.
Klungelig pakt Karwowski de bal. Maisano rent richting de bal. Maisano met een sublieme pass. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:38

89e minuut.
Batęga geeft een hoge lob. Pecha rent richting de bal. Pecha met een sublieme pass. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maisano is nu in balbezit. Maisano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:39

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 93%, GKS-GUTENOW lowicz 7%.
Arsenal_86 - GKS-GUTENOW lowicz 0:39