Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS-GUTENOW lowicz Arsenal_86
442a Tactiek bezpieczna
58% Balbezit 42%
9% Spel op eigen helft 91%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Linkowski onderschept slim de pass. Linkowski probeert naar een medespeler te passen. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pecha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gracz kopt de bal weg. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 1:0

4e minuut.
De Piero is nu in balbezit. Pecha verovert de bal door een tackle van achteren. Pecha passt de bal zonder na te denken. Maisano is nu in balbezit. Maisano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gracz met een snelle inworp. Linkowski is nu in balbezit. Linkowski passt de bal zonder na te denken. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 2:0

12e minuut.
Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Rineri kopt de bal weg. Maisano probeert naar een medespeler te passen. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gracz is nu in balbezit. Gracz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 3:0

16e minuut.
Şerbănescu kopt de bal weg. Linkowski met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 4:0

18e minuut.
Pecha probeert naar een medespeler te passen. Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 5:0

20e minuut.
Şerbănescu speelt de bal door. Załęski probeert de bal met de borst te controleren. Załęski probeert naar een medespeler te passen. Maisano is nu in balbezit. Maisano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 6:0

20e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pecha neemt de hoekschop. Gracz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Linkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Maisano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Batęga met een sublieme pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano rent richting de bal. Maisano schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Gracz met de inworp. Linkowski met een sublieme pass. Maisano rent richting de bal. Maisano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rineri met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 7:0

27e minuut.
Klungelig pakt Rineri de bal. Rineri met een sublieme pass. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 8:0

30e minuut.
Linkowski kopt de bal weg. Gracz heeft problemen om de bal te vangen. Gracz speelt de bal door. Pecha met een sublieme pass. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 9:0

31e minuut.
Cirignano probeert naar een medespeler te passen. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano onderschept slim de pass. Maisano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 10:0

34e minuut.
Mlinar verovert de bal door een tackle van achteren. Linkowski rent richting de bal. Linkowski met een sublieme pass. Maisano rent richting de bal. Maisano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano speelt de bal door. Załęski heeft problemen om de bal te vangen. Załęski schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 11:0

37e minuut.
Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. Batęga kopt de bal weg. Rineri probeert naar een medespeler te passen. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli bokst de bal weg. Załęski is nu in balbezit. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 12:0

39e minuut.
Rineri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gracz de bal. Gracz met een sublieme pass. Maisano is nu in balbezit. Maisano schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gracz neemt de hoekschop. Maisano springt en kopt de bal. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 13:0

43e minuut.
Rineri speelt de bal door. Pecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 14:0

44e minuut.
Rineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rineri speelt de bal door. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS-GUTENOW lowicz 11%, Arsenal_86 89%.
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 15:0

47e minuut.
Pecha onderschept slim de pass. Pecha met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Załęski de bal onder controle te krijgen. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Załęski is nu in balbezit. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 16:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Cirignano de bal onder controle te krijgen. Rineri rent richting de bal. Rineri passt de bal met de wreef. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 17:0

51e minuut.
Gracz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linkowski met een sublieme pass. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 18:0

52e minuut.
Gracz rent richting de bal. Gracz passt de bal met de wreef. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 19:0

54e minuut.
Tlučhoř verovert de bal door een tackle van achteren. Linkowski heeft problemen om de bal te vangen. Linkowski speelt de bal door. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli bokst de bal weg. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kraav krijgt een gele kaart. Załęski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Załęski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Linkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkowski speelt de bal door. Załęski heeft problemen om de bal te vangen. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Şerbănescu is nu in balbezit. Batęga onderschept slim de pass. Batęga passt de bal zonder na te denken. Maisano is nu in balbezit. Maisano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tlučhoř speelt de bal door. Gracz rent richting de bal. Klungelig pakt Gracz de bal. Rineri rent richting de bal. Rineri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Linkowski passt de bal in één keer door. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano passt de bal in één keer door. Rineri geeft een lange en hoge pass. Załęski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gracz probeert naar een medespeler te passen. Rineri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rineri speelt de bal door. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maisano rent richting de bal. Maisano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 20:0

65e minuut.
Pecha met een snelle inworp. Linkowski rent richting de bal. Linkowski passt de bal met de wreef. Maisano rent richting de bal. Maisano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 21:0

67e minuut.
Łaski heeft problemen om de bal te vangen. Łaski met een sublieme pass. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 22:0

70e minuut.
Klungelig pakt Linkowski de bal. Linkowski speelt de bal door. Rineri probeert naar een medespeler te passen. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zəfərli met een harde bal richting middenveld. Linkowski speelt de bal door. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gracz de bal. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 23:0

74e minuut.
Pecha rent richting de bal. Pecha speelt de bal door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Linkowski probeert naar een medespeler te passen. Pecha rent richting de bal. Pecha passt de bal in één keer door. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 24:0

76e minuut.
Karwowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Załęski rent richting de bal. Załęski passt de bal met de wreef. Maisano is nu in balbezit. Maisano draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 25:0

80e minuut.
Rineri probeert naar een medespeler te passen. Pecha rent richting de bal. Pecha passt de bal met de wreef. Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 26:0

81e minuut.
Pecha is nu in balbezit. Pecha passt de bal zonder na te denken. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Karwowski kopt de bal weg. Pecha is nu in balbezit. Daar is Pecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecha schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 27:0

84e minuut.
Pecha met een sublieme pass. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rineri onderschept slim de pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rineri geeft een hoge lob. Maisano springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Łaski geeft de bal voor. Załęski kan de bal niet met de borst controleren. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 28:0

87e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu passt de bal in één keer door. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisano draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 29:0

88e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Pecha speelt de bal door. Maisano rent richting de bal. Maisano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 30:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majezon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS-GUTENOW lowicz 8%, Arsenal_86 92%.
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal_86 30:0