Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAŹDZIOCHY KS ZOPOCIE DW
ZewCiotkiRambo Tactiek 53
63% Balbezit 37%
25% Spel op eigen helft 75%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 37.4
formidabel Schieten matig
uitmuntend Passen matig
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Alías geeft een lange en hoge pass. Polczyk kopt de bal weg. Croz is nu in balbezit. Croz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 1:0

5e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Özsu speelt de bal door. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías haalt uit met een fantastische trap. Ordaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 2:0

8e minuut.
Croz verovert de bal door een tackle van achteren. Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ordaz trapt de bal weg. González Rey kopt de bal weg. Komoda geeft een hoge lob. Croz rent richting de bal. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu geeft een hoge lob. Şengül onderschept slim de pass. Alías rent richting de bal. Alías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 3:0

11e minuut.
Komoda met een sublieme pass. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 4:0

13e minuut.
Özsu onderschept slim de pass. Özsu speelt de bal door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 5:0

15e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Balbuena heeft problemen om de bal te vangen. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Croz rent richting de bal. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alías geeft een hoge lob. Klungelig pakt Croz de bal. Şengül rent richting de bal. Croz verovert de bal door een tackle van achteren. Croz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 6:0

17e minuut.
Klungelig pakt Alías de bal. Barreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Croz onderschept slim de pass. Croz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 7:0

18e minuut.
Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu geeft een lange en hoge pass. Croz rent richting de bal. Croz haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 8:0

25e minuut.
Özsu speelt de bal door. Croz rent richting de bal. Barreiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barreiro krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kailus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailus geeft de bal voor. Inworp. Polczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbuena geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Croz rent richting de bal. Croz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 9:0

34e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Croz controleert de bal met de borst. Croz passt de bal met de wreef. Alías is nu in balbezit. Alías draait met de bal, schiet en ... Paal! Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu draait met de bal, schiet en ... Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sonhador is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komoda zal de hoekschop nemen. Croz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 10:0

38e minuut.
Polczyk passt de bal in één keer door. Özsu is nu in balbezit. Özsu met een sublieme pass. Croz rent richting de bal. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fommei kopt de bal weg. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty met een sublieme pass. Daar is Croz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Croz schiet op doel. Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alías is nu in balbezit. Alías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 11:0

45e minuut.
Balbuena passt de bal in één keer door. Polczyk met een sublieme pass. Özsu speelt de bal door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŹDZIOCHY 26%, KS ZOPOCIE DW 74%.
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 11:0

47e minuut.
Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías passt de bal in één keer door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 12:0

49e minuut.
Alías rent richting de bal. Alías speelt de bal door. Croz rent richting de bal. Croz haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 13:0

53e minuut.
Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena passt de bal in één keer door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 14:0

54e minuut.
Sonhador is nu in balbezit. Sonhador probeert naar een medespeler te passen. Şengül rent richting de bal. Alías verovert de bal door een tackle van achteren. Alías schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 15:0

58e minuut.
Croz onderschept slim de pass. Barreiro begaat een overtreding. Croz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şengül is nu in balbezit. Alías onderschept slim de pass. Alías draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kailus verovert de bal door een tackle van achteren. Kailus probeert naar een medespeler te passen. Jakubowski is nu in balbezit. Polczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Polczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ordaz met een harde bal richting middenveld. Balbuena kopt de bal weg. Kailus heeft problemen om de bal te vangen. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz bokst de bal weg.

64e minuut.
Özsu is nu in balbezit. Jakubowski is nu in balbezit. Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk haalt uit met een fantastische trap. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kailus heeft problemen om de bal te vangen. Özsu is nu in balbezit. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu schiet op doel. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Fommei speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft de bal voor. Alías rent richting de bal. Alías haalt uit met een fantastische trap. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 16:0

74e minuut.
Polczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balbuena de bal. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Croz rent richting de bal. Croz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Polczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sonhador de bal. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías geeft de bal voor. Özsu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Alías de bal. Alías met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Komoda is nu in balbezit. Komoda probeert naar een medespeler te passen. Kailus is nu in balbezit. Croz is nu in balbezit. Croz draait met de bal, schiet en ... Ordaz bokst de bal weg. Özsu heeft problemen om de bal te vangen. Özsu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 17:0

81e minuut.
Howes heeft problemen om de bal te vangen. Croz verovert de bal door een tackle van achteren. Pyskaty maakt een afschuwelijke overtreding. Pyskaty krijgt een gele kaart. Croz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Croz kan niet meer verder spelen. Figas komt het veld opgelopen. Balbuena zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özsu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Figas rent richting de bal. Figas met een sublieme pass. Alías is nu in balbezit. Alías haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jakubowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŹDZIOCHY 25%, KS ZOPOCIE DW 75%.
PAŹDZIOCHY - KS ZOPOCIE DW 18:0