Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni Czapury OKS Kulos
3 kolory att Tactiek Standard
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 64.9
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Reményi passt de bal zonder na te denken. Gałan speelt de bal door. Cilento is nu in balbezit. Cilento draait met de bal, schiet en ... Buldreghini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Czapury OKS Kulos 1:0

3e minuut.
Phillips met een sublieme pass. Reményi met een sublieme pass. Cilento is nu in balbezit. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cilento bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Babiniotis de bal. van Gorp onderschept slim de pass. van Gorp passt de bal zonder na te denken. Sima rent richting de bal. Sima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
van Gorp is nu in balbezit. van Gorp passt de bal zonder na te denken. Cilento bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilento schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Inworp. Cestari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadador met een sublieme pass. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru is nu in balbezit. Hrvanović onderschept slim de pass. Hrvanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pilgaard geeft de bal voor. Szczepański is nu in balbezit. Szczepański geeft een hoge lob. Hrvanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Rüzgaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supermegaekstralni - Czapury OKS Kulos 1:1

21e minuut.
van Gorp geeft een hoge lob. Pilgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilgaard geeft een lange en hoge pass. Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvanović schiet op doel. Rüzgaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cilento rent richting de bal. van Gorp probeert naar een medespeler te passen. Sima rent richting de bal. Sima schiet op doel. Buldreghini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Czapury OKS Kulos 2:1

26e minuut.
van Gorp geeft een hoge lob. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadador. Valença roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valença kan niet meer verder spelen. Suoninen komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Mendzorius geeft een hoge lob. Szczepański kopt de bal weg. Klungelig pakt Laskowiec de bal. Hrvanović rent richting de bal. Hrvanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
van Gorp met een sublieme pass. Phillips is nu in balbezit. Cilento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cilento krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 48%, Czapury OKS Kulos 52%.
Supermegaekstralni - Czapury OKS Kulos 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Szczepański de bal. Szczepański geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rotaru de bal. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Jęczeń geeft een lange en hoge pass. Hrvanović controleert de bal met de borst. Mendzorius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendzorius krijgt een gele kaart. Hrvanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hrvanović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Supermegaekstralni - Czapury OKS Kulos 2:2

53e minuut.
Cilento probeert de bal aan de voet te houden. Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń rent richting de bal. Hrvanović rent richting de bal. Hrvanović schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kerkai geeft de bal voor. Hrvanović is nu in balbezit. Rotaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rotaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rotaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hrvanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kerkai komt bij de bal en schiet. Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Jęczeń rent richting de bal. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai passt de bal in één keer door. Hrvanović heeft problemen om de bal te vangen. Hrvanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kerkai kopt de bal weg. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń passt de bal zonder na te denken. Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvanović schiet op doel. Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mendzorius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Phillips is nu in balbezit. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. van Gorp met een sublieme pass. Sima rent richting de bal. Sima schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Czapury OKS Kulos 3:2

79e minuut.
Reményi probeert naar een medespeler te passen. van Gorp speelt de bal door. Cilento bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilento schiet op doel. Buldreghini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 56%, Czapury OKS Kulos 44%.
Supermegaekstralni - Czapury OKS Kulos 3:2