Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sznurki AS Parades
5D_4M_1A_v2 Tactiek Deflektor ver. 2
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 34.7
uitmuntend Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Morgenstern speelt de bal door. Castelho probeert naar een medespeler te passen. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Mantali bokst de bal weg. Klungelig pakt Pędziwiatr de bal. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... Mantali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 1:0

4e minuut.
Esteves met een sublieme pass. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... Mantali bokst de bal weg.

5e minuut.
Jilavu speelt de bal door. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hibić de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera geeft de bal voor. Jilavu kopt de bal weg. Morgenstern speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves passt de bal met de wreef. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Mantali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 2:0

13e minuut.
Martinovic kopt de bal weg. Przepiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Morgenstern naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Rantapelkonen geeft een hoge lob. Inworp. Jilavu met de inworp. Martinovic geeft een lange en hoge pass. Hibić rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Castelho passt de bal in één keer door. Esteves heeft problemen om de bal te vangen. Esteves passt de bal zonder na te denken. Hibić rent richting de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ... Mantali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 3:0

21e minuut.
do Sokker is nu in balbezit. do Sokker geeft de bal voor. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Mantali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 4:0

25e minuut.
Jilavu is nu in balbezit. Jilavu passt de bal in één keer door. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Mantali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 5:0

25e minuut.
Ciumak is nu in balbezit. Ciumak passt de bal zonder na te denken. Osorio probeert de bal aan de voet te houden. Hibić rent richting de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tyrajski kopt de bal weg. Esteves is nu in balbezit. Esteves geeft een lange en hoge pass. Hibić rent richting de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 6:0

33e minuut.
Jilavu speelt de bal door. Castelho heeft problemen om de bal te vangen. Castelho geeft een lange en hoge pass. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Castelho met een sublieme pass. Klungelig pakt Esteves de bal. Esteves met een sublieme pass. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Esteves passt de bal in één keer door. Castelho met een sublieme pass. Esteves is nu in balbezit. Esteves draait met de bal, schiet en ... Mantali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 38%, AS Parades 62%.
FC Sznurki - AS Parades 7:0

47e minuut.
Martinovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovic geeft een lange en hoge pass. Osorio kan de bal niet met de borst controleren. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. Mantali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rantapelkonen rent richting de bal. Hibić onderschept slim de pass. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Mantali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 8:0

49e minuut.
Esteves verovert de bal door een tackle van achteren. Esteves passt de bal met de wreef. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 9:0

57e minuut.
Castelho passt de bal in één keer door. Jilavu rent richting de bal. Jilavu geeft een lange en hoge pass. Hibić rent richting de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... Mantali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pędziwiatr geeft de bal voor. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu geeft een hoge lob. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Mantali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hibić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Esteves maakt een snoekduik en kopt de bal. Mantali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Exarchos probeert de bal aan de voet te houden. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen is nu in balbezit. Hibić onderschept slim de pass. Hibić draait met de bal, schiet en ... Mantali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esteves speelt de bal door. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 10:0

76e minuut.
Daar is Jeziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft een hoge lob. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 11:0

77e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Jilavu geeft een hoge lob. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Mantali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 12:0

79e minuut.
Pędziwiatr passt de bal zonder na te denken. Buttigieg is nu in balbezit. Buttigieg geeft een hoge lob. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Castelho met een sublieme pass. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hibić de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Gailiušas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castelho met de inworp. Esteves rent richting de bal. Esteves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Walczuk is nu in balbezit. Castelho verovert de bal door een tackle van achteren. Castelho passt de bal in één keer door. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves haalt uit met een fantastische trap. Mantali bokst de bal weg. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - AS Parades 13:0

89e minuut.
Fras probeert naar een medespeler te passen. Martinovic heeft problemen om de bal te vangen. Martinovic geeft een hoge lob. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ... Mantali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 31%, AS Parades 69%.
FC Sznurki - AS Parades 13:0