Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZOPOCIE DW MARCOBETIS
53 Tactiek burza
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 59.3
redelijk Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Skočajić is nu in balbezit. Skočajić speelt de bal door. Osiński is nu in balbezit. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:1

6e minuut.
Caliciuri geeft de bal voor. Inworp. Merlano met de inworp. Meza geeft een lange en hoge pass. Scotti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:2

8e minuut.
Walas probeert naar een medespeler te passen. Meza is nu in balbezit. Meza passt de bal zonder na te denken. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Walas geeft de bal voor. Kuyckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osiński rent richting de bal. Scotti is nu in balbezit. Scotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Osiński rent richting de bal. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:3

18e minuut.
Merlano speelt de bal door. Osiński is nu in balbezit. Scotti is nu in balbezit. Scotti schiet op doel. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:4

20e minuut.
Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäfer geeft een hoge lob. Osiński kopt de bal weg. Daar is Scotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:5

22e minuut.
Walas speelt de bal door. Osiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belen. Belen krijgt een gele kaart. Osiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skočajić met een snel genomen vrije trap. Osiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skočajić is nu in balbezit. Skočajić geeft een lange en hoge pass. Scotti springt en kopt de bal. Ordaz bokst de bal weg. Caliciuri heeft problemen om de bal te vangen. Osiński is nu in balbezit. Osiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:6

25e minuut.
Scotti is nu in balbezit. Scotti passt de bal met de wreef. Meza met een sublieme pass. Merlano heeft problemen om de bal te vangen. Merlano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Skočajić de bal. Skočajić passt de bal met de wreef. Walas rent richting de bal. Scotti is nu in balbezit. Scotti haalt uit met een fantastische trap. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Walas geeft de bal voor. Merlano bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlano met een sublieme pass. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:7

32e minuut.
Kuyckx is nu in balbezit. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Fommei maakt een afschuwelijke overtreding. Fommei krijgt een gele kaart. Scotti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skočajić met een snel genomen vrije trap. Osiński krijgt zijn hoofd ertegen. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paasikallio geeft een lange en hoge pass. Osiński rent richting de bal. Osiński passt de bal zonder na te denken. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Merlano geeft een hoge lob. Scotti kopt de bal weg. Osiński rent richting de bal. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Ordaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:8

41e minuut.
Kailus geeft de bal voor. Inworp. Merlano met de inworp. Meza rent richting de bal. Meza geeft een hoge lob. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Caliciuri de bal. Osiński is nu in balbezit. Osiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:9

45e minuut.
Jachymiak is nu in balbezit. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki speelt de bal door. Daar is Scotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotti schiet op doel. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 83%, MARCOBETIS 17%.
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:9

46e minuut.
Tümay komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Jakubowski de bal. Merlano rent richting de bal. Merlano speelt de bal door. Osiński heeft problemen om de bal te vangen. Osiński schiet op doel. Ordaz bokst de bal weg. Daar is Sonhador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotti rent richting de bal. Scotti draait met de bal, schiet en ... Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Osiński passt de bal in één keer door. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza passt de bal in één keer door. Walas rent richting de bal. Walas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Belen kopt de bal weg. Merlano kan de bal niet met de borst controleren. Merlano probeert naar een medespeler te passen. Osiński rent richting de bal. Osiński schiet op doel. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fommei kopt de bal weg. Paasikallio rent richting de bal. Met opzet legt Howes zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Howes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

53e minuut.
Daar is Sonhador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walas rent richting de bal. Walas met een sublieme pass. Scotti rent richting de bal. Scotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. González Rey begaat een overtreding. Moczulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moczulski met een snel genomen vrije trap. Osiński rent richting de bal. Osiński draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:10

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merlano met een snelle inworp. Meza geeft een lange en hoge pass. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:11

62e minuut.
Belen bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Meza passt de bal in één keer door. Scotti is nu in balbezit. Scotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Meza speelt de bal door. Skočajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočajić passt de bal met de wreef. Scotti rent richting de bal. Scotti draait met de bal, schiet en ... Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:12

69e minuut.
Merlano rent richting de bal. Merlano geeft de bal voor. Daar is Walas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osiński rent richting de bal. Osiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Skočajić rent richting de bal. Scotti is nu in balbezit. Scotti passt de bal in één keer door. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński draait met de bal, schiet en ... Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Merlano rent richting de bal. Merlano geeft de bal voor. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:13

81e minuut.
Meza kopt de bal weg. Kailus rent richting de bal. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:14

84e minuut.
Kailus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merlano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meza geeft de bal voor. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:15

87e minuut.
Fommei speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kuyckx de bal onder controle te krijgen. Scotti is nu in balbezit. Scotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 84%, MARCOBETIS 16%.
KS ZOPOCIE DW - MARCOBETIS 0:16