Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA PAŹDZIOCHY
nizat 3Awinger Tactiek ZewCiotkiRambo
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
71.5 gemiddelde waardering 67.7
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen formidabel
briljant Verdedigen formidabel


1e minuut.
Amstel speelt de bal door. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías begaat een overtreding. Alías krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Polczyk passt de bal met de wreef. Özsu is nu in balbezit. Özsu geeft een lange en hoge pass. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Casaccia is nu in balbezit. Van Halme verovert de bal door een tackle van achteren. Alaba is nu in balbezit. Alaba draait met de bal, schiet en ... Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - PAŹDZIOCHY 1:0

11e minuut.
Correia Claro probeert naar een medespeler te passen. Amstel is nu in balbezit. Amstel passt de bal met de wreef. Van Halme is nu in balbezit. Van Halme draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vliegher passt de bal in één keer door. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal in één keer door. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cirolini rent richting de bal. Hubner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cirolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Komoda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özsu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - PAŹDZIOCHY 1:1

20e minuut.
Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Cirolini kopt de bal weg. Alías is nu in balbezit. Alías schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Komoda passt de bal in één keer door. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Hubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini onderschept slim de pass. Cirolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Balbuena passt de bal met de wreef. Polczyk is nu in balbezit. Polczyk passt de bal met de wreef. Özsu is nu in balbezit. Özsu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 54%, PAŹDZIOCHY 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAKA DEBESCIAKA - PAŹDZIOCHY 1:1

54e minuut.
Daar is Polczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsu probeert naar een medespeler te passen. Komoda met een sublieme pass. Alías rent richting de bal. Alías haalt uit met een fantastische trap. Vasilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Amstel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbuena met een sublieme pass. Alías is nu in balbezit. Alías geeft de bal voor. Özsu springt en kopt de bal. Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hubner probeert de bal aan de voet te houden. Cubała is nu in balbezit. Alías onderschept slim de pass. Alías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Özsu speelt de bal door. Polczyk is nu in balbezit. Özsu is nu in balbezit. Özsu geeft de bal voor. Cirolini probeert de bal met de borst te controleren. Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Cubała rent richting de bal. Alías onderschept slim de pass. Alías passt de bal zonder na te denken. Cirolini is nu in balbezit. Cirolini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal met de wreef. Polczyk speelt de bal door. Özsu rent richting de bal. Özsu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Komoda passt de bal met de wreef. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías geeft een hoge lob. Daar is Özsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - PAŹDZIOCHY 1:2

87e minuut.
Hubner geeft een hoge lob. Van Halme kopt de bal weg. Vliegher rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas schiet op doel. Şerb bokst de bal weg. Klungelig pakt Alaba de bal. Alaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - PAŹDZIOCHY 2:2

89e minuut.
Pyhäjärvi passt de bal in één keer door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas geeft de bal voor. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft een hoge lob. Şerb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 51%, PAŹDZIOCHY 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAKA DEBESCIAKA - PAŹDZIOCHY 2:2