Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sznurki Supermegaekstralni
5D_4M_1A_v2 Tactiek 3 kolory att
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 69
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
van Gorp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nadador de bal. Nadador passt de bal in één keer door. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Hibić rent richting de bal. Trnić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hibić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hibić neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - Supermegaekstralni 1:0

14e minuut.
Reményi heeft problemen om de bal te vangen. Jilavu geeft de bal voor. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hibić rent richting de bal. Reményi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hibić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hibić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rüzgaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - Supermegaekstralni 2:0

19e minuut.
Reményi passt de bal in één keer door. van Gorp rent richting de bal. Tyrajski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Gorp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sima kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Put met een sublieme pass. Hibić is nu in balbezit. Reményi begaat een overtreding. Reményi krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hibić krijgt zijn hoofd ertegen. Rüzgaroğlu met een sublieme pass. van Gorp kopt de bal weg. Klungelig pakt Cilento de bal. Cilento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Morgenstern rent richting de bal. Trnić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morgenstern raakt geblesseerd tijdens het duel. Jilavu met een snel genomen vrije trap. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jilavu rent richting de bal. Cilento rent richting de bal. Jilavu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cilento raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Trnić is nu in balbezit. Jilavu is nu in balbezit. Jilavu geeft de bal voor. Hibić krijgt zijn hoofd ertegen. Rüzgaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Trnić verovert de bal door een tackle van achteren. Trnić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgenstern zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jilavu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gałan verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovic rent richting de bal. Gałan verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan geeft een hoge lob. Sima springt en kopt de bal. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Hibić passt de bal in één keer door. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves passt de bal in één keer door. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Castelho met een sublieme pass. Esteves is nu in balbezit. Esteves geeft de bal voor. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 48%, Supermegaekstralni 52%.
FC Sznurki - Supermegaekstralni 2:0

47e minuut.
van Gorp speelt de bal door. Gałan rent richting de bal. Gałan passt de bal met de wreef. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rotaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morgenstern neemt de hoekschop. Hibić maakt een snoekduik en kopt de bal. Rüzgaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - Supermegaekstralni 3:0

74e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Rüzgaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - Supermegaekstralni 4:0

76e minuut.
van Gorp passt de bal zonder na te denken. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima onderschept slim de pass. Sima haalt uit met een fantastische trap. Put maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - Supermegaekstralni 4:1

85e minuut.
Klungelig pakt Castelho de bal. Castelho geeft een lange en hoge pass. Daar is Laskowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Rüzgaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - Supermegaekstralni 5:1

87e minuut.
Hibić speelt de bal door. Morgenstern rent richting de bal. Morgenstern passt de bal in één keer door. Esteves is nu in balbezit. Esteves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 47%, Supermegaekstralni 53%.
FC Sznurki - Supermegaekstralni 5:1