Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni FC Sznurki
KILLERSKA Tactiek 5D_4M_1A_v2
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.8 gemiddelde waardering 62
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


16e minuut.
van Gorp is nu in balbezit. Martinovic onderschept slim de pass. Inworp. Timm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgenstern geeft een lange en hoge pass. Rüzgaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - FC Sznurki 0:1

17e minuut.
Esteves passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hibić de bal. Morgenstern met een sublieme pass. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Rüzgaroğlu bokst de bal weg.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Trnić de bal onder controle te krijgen. van Gorp rent richting de bal. Buttigieg bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. van Gorp haalt uit met een fantastische trap. Put probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hibić geeft de bal voor. Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves begaat een overtreding. Esteves krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Hibić probeert de bal aan de voet te houden. Esteves is nu in balbezit. Esteves geeft een lange en hoge pass. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel. Rüzgaroğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 60%, FC Sznurki 40%.
Supermegaekstralni - FC Sznurki 0:1

70e minuut.
Rotaru rent richting de bal. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Buttigieg kopt de bal weg. Timm geeft de bal voor. Hibić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Timm met een sublieme pass. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern passt de bal in één keer door. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hibić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hibić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - FC Sznurki 0:2

86e minuut.
Klungelig pakt Morgenstern de bal. Morgenstern met een sublieme pass. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - FC Sznurki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 47%, FC Sznurki 53%.
Supermegaekstralni - FC Sznurki 0:3