Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAŹDZIOCHY MARCOBETIS
ZewCiotkiRambo Tactiek burza
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 67.4
average Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


11e minuut.
Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange geeft een lange en hoge pass. Samburski rent richting de bal. Samburski schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Walas probeert naar een medespeler te passen. Osiński is nu in balbezit. Vliegher rent richting de bal. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński haalt uit met een fantastische trap. Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŹDZIOCHY 60%, MARCOBETIS 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAŹDZIOCHY - MARCOBETIS 0:0

46e minuut.
Tümay komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Scotti kopt de bal weg. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas passt de bal in één keer door. Scotti rent richting de bal. Scotti draait met de bal, schiet en ... Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński schiet op doel. Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Frydecki rent richting de bal. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza probeert naar een medespeler te passen. Osiński rent richting de bal. Osiński schiet op doel. Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Frydecki met een sublieme pass. Meza rent richting de bal. Lagrange schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lagrange krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Komoda met de inworp. Meza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samburski. Samburski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Walas onderschept slim de pass. Walas passt de bal zonder na te denken. Osiński rent richting de bal. Osiński draait met de bal, schiet en ... Şerb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - MARCOBETIS 0:1

68e minuut.
Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deţiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Deţiuc passt de bal in één keer door. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper schiet op doel. Tümay bokst de bal weg.

78e minuut.
Meza geeft een lange en hoge pass. Valencia is nu in balbezit. Met opzet legt Osiński zijn tegenspeler op de grond. Osiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŹDZIOCHY 55%, MARCOBETIS 45%.
PAŹDZIOCHY - MARCOBETIS 0:1