Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARCOBETIS PAŹDZIOCHY
burza Tactiek ZewCiotkiRambo
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
69.4 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten solid
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu passt de bal met de wreef. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een hoge lob. Alías maakt een snoekduik en kopt de bal. Pressato bokst de bal weg.

5e minuut.
Samburski kopt de bal weg. Klungelig pakt Moczulski de bal. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Polczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polczyk schiet op doel. Pressato bokst de bal weg.

6e minuut.
Meza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scotti de bal. Vliegher is nu in balbezit. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Scotti schiet op doel. Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Özsu rent richting de bal. Özsu passt de bal met de wreef. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías geeft een hoge lob. Croz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Şerb niet meer kan verder spelen. Cirolini komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Samburski kan de bal niet met de borst controleren. Samburski met een sublieme pass. Balbuena met een sublieme pass. Polczyk rent richting de bal. Polczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Skočajić heeft problemen om de bal te vangen. Skočajić met een sublieme pass. Walas is nu in balbezit. Walas geeft de bal voor. Osiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Scotti de bal. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti begaat een overtreding. Scotti krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Deţiuc speelt de bal door. Meza met een sublieme pass. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński draait met de bal, schiet en ... Cirolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - PAŹDZIOCHY 1:0

45e minuut.
Vliegher geeft een hoge lob. Croz rent richting de bal. Wrockowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrockowiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 40%, PAŹDZIOCHY 60%.
MARCOBETIS - PAŹDZIOCHY 1:0

46e minuut.
Tümay komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Wrockowiak speelt de bal door. Walas met een sublieme pass. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - PAŹDZIOCHY 2:0

69e minuut.
Özsu passt de bal in één keer door. Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski passt de bal zonder na te denken. Croz rent richting de bal. Croz schiet op doel. Tümay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Alías is nu in balbezit. Alías probeert naar een medespeler te passen. Polczyk rent richting de bal. Polczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Walas speelt de bal door. Meza speelt de bal door. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński schiet op doel. Cirolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - PAŹDZIOCHY 3:0

81e minuut.
Özsu rent richting de bal. Özsu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polczyk de bal. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz haalt uit met een fantastische trap. Tümay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vliegher rent richting de bal. Vliegher geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Özsu de bal onder controle te krijgen. Walas is nu in balbezit. Walas geeft een lange en hoge pass. Cirolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 43%, PAŹDZIOCHY 57%.
MARCOBETIS - PAŹDZIOCHY 3:0