Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZOPOCIE DW PAKA DEBESCIAKA
53 Tactiek z Waty ekran
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
39.2 gemiddelde waardering 56.4
adequate Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen formidable


3e minuut.
Fommei geeft een hoge lob. Taça rent richting de bal. Jachymiak onderschept slim de pass. Jachymiak draait met de bal, schiet en ... Jaurena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:0

10e minuut.
Şengül heeft problemen om de bal te vangen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Şengül rent richting de bal. Cortés onderschept slim de pass. Cortés geeft een lange en hoge pass. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barcău met een snelle inworp. Jakubowski rent richting de bal. Gauta verovert de bal door een tackle van achteren. Gauta geeft een lange en hoge pass. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rodeia passt de bal zonder na te denken. Cekiel probeert naar een medespeler te passen. Barcău speelt de bal door. Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
González Rey geeft een lange en hoge pass. Arcos is nu in balbezit. Arcos passt de bal zonder na te denken. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Jachymiak kopt de bal weg. Howes geeft de bal voor. Barcău kopt de bal weg. Cortés is nu in balbezit. Cortés haalt uit met een fantastische trap. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Şengül geeft de bal voor. Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcos passt de bal in één keer door. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ... Ordaz bokst de bal weg. Gauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gauta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gauta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:1

20e minuut.
Fommei rent richting de bal. Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţeanu geeft een hoge lob. Gauta is nu in balbezit. Gauta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jakubowski rent richting de bal. Jakubowski geeft een hoge lob. Inworp. Arcos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcău geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Darío Silva met een sublieme pass. Mehić rent richting de bal. Barcău speelt de bal door. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rodeia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehić is nu in balbezit. Mehić passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gauta is nu in balbezit. Gauta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:2

29e minuut.
Mehić rent richting de bal. Caliciuri verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:3

37e minuut.
Pyskaty probeert de bal met de borst te controleren. Arcos onderschept slim de pass. Arcos probeert naar een medespeler te passen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
González Rey probeert naar een medespeler te passen. Bălţeanu met een sublieme pass. Machi geeft de bal voor. Gauta controleert de bal met de borst. Gauta schiet op doel. Ordaz bokst de bal weg. Sonhador bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cekiel zal de hoekschop nemen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonhador rent richting de bal. Gauta verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Darío Silva kopt de bal weg. Daar is Mehić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şengül bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić onderschept slim de pass. Mehić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Darío Silva neemt vlug de vrije trap. Sonhador kopt de bal weg. Cekiel met een sublieme pass. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 73%, PAKA DEBESCIAKA 27%.
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:3

49e minuut.
Rodeia rent richting de bal. Rodeia passt de bal in één keer door. Daar is Jakubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauta draait met de bal, schiet en ... Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortés is nu in balbezit. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:4

61e minuut.
Arcos probeert naar een medespeler te passen. Mehić is nu in balbezit. Rodeia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mehić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mehić wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barcău kopt de bal weg. Gauta is nu in balbezit. Jakubowski rent richting de bal. Gauta onderschept slim de pass. Gauta draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:5

72e minuut.
Jakubowski is nu in balbezit. Barcău speelt de bal door. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:6

74e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Cekiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonhador onderschept slim de pass. Cortés rent richting de bal. Cortés schiet op doel. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gauta passt de bal met de wreef. Cortés rent richting de bal. Cortés passt de bal zonder na te denken. Gauta rent richting de bal. Gauta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Buitenspel voor Howes. Goede buitenspelval van de verdediging. Darío Silva maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Şengül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klungelig pakt González Rey de bal. Machi geeft de bal voor. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een hoge lob. Cortés springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arcos met een sublieme pass. Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Şengül schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şengül krijgt een gele kaart. Cortés raakt geblesseerd tijdens het duel. Arcos komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 73%, PAKA DEBESCIAKA 27%.
KS ZOPOCIE DW - PAKA DEBESCIAKA 1:6