Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA KS ZOPOCIE DW
nizat 3Awinger Tactiek 53
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
41 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
67.5 gemiddelde waardering 40.7
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
formidabel Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bećević rent richting de bal. Bećević passt de bal zonder na te denken. Kuyckx speelt de bal door. Cortés rent richting de bal. Cortés schiet op doel. Ordaz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amstel zal de hoekschop nemen. Mehić rent richting de bal. Gauta rent richting de bal. Gauta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 1:0

4e minuut.
Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubowski begaat een overtreding. Cortés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amstel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gauta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cubała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Howes. Cubała raakt geblesseerd tijdens het duel. Cubała met een snel genomen vrije trap. Kuyckx probeert de bal met de borst te controleren. Gauta rent richting de bal. Gauta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 2:0

6e minuut.
Mehić probeert naar een medespeler te passen. Ordaz speelt de bal door. Demircioğlu kopt de bal weg. Kailus heeft problemen om de bal te vangen. Cortés is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 3:0

8e minuut.
Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. González Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel is nu in balbezit. Amstel draait met de bal, schiet en ... Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 4:0

13e minuut.
Gauta verovert de bal door een tackle van achteren. Gauta passt de bal met de wreef. Mehić heeft problemen om de bal te vangen. Mehić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 5:0

14e minuut.
Pyhäjärvi probeert naar een medespeler te passen. Cubała heeft problemen om de bal te vangen. Cubała geeft de bal voor. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amstel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mehić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Amstel is nu in balbezit. Amstel passt de bal zonder na te denken. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pyhäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhäjärvi passt de bal zonder na te denken. Daar is Mehić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehić schiet op doel. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Gauta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 6:0

38e minuut.
Amstel passt de bal in één keer door. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailus rent richting de bal. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Fommei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barcău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pyhäjärvi met een snel genomen vrije trap. Gauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 29%, KS ZOPOCIE DW 71%.
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 6:0

46e minuut.
Bećević speelt de bal door. Gauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyskaty krijgt een gele kaart. Gauta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyhäjärvi komt bij de bal en schiet. Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakubowski kopt de bal weg. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Ordaz met een harde bal richting middenveld. Amstel is nu in balbezit. Amstel passt de bal met de wreef. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Amstel speelt de bal door. Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés passt de bal zonder na te denken. Mehić rent richting de bal. Mehić draait met de bal, schiet en ... Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 7:0

53e minuut.
Amstel is nu in balbezit. Amstel passt de bal in één keer door. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 8:0

56e minuut.
Mehić is nu in balbezit. Gauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauta is nu in balbezit. Gauta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Cortés passt de bal met de wreef. Gauta rent richting de bal. Mehić rent richting de bal. Mehić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Amstel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortés rent richting de bal. Kailus is nu in balbezit. Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés geeft een lange en hoge pass. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Jakubowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés met een sublieme pass. Gauta rent richting de bal. Gauta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Amstel verovert de bal door een tackle van achteren. Amstel passt de bal met de wreef. Cortés is nu in balbezit. Cortés haalt uit met een fantastische trap. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 9:0

73e minuut.
Kuyckx is nu in balbezit. Pyhäjärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pyhäjärvi geeft de bal voor. Gauta is nu in balbezit. Gauta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Kailus onderschept slim de pass. Mehić verovert de bal door een tackle van achteren. Mehić schiet op doel. Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Pyhäjärvi passt de bal met de wreef. Daar is Bećević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bećević geeft een lange en hoge pass. Cortés rent richting de bal. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barcău verovert de bal door een tackle van achteren. Bećević rent richting de bal. Bećević geeft de bal voor. Cortés controleert de bal met de borst. Gauta is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gauta is nu in balbezit. Gauta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 10:0

89e minuut.
Pyskaty heeft problemen om de bal te vangen. Amstel onderschept slim de pass. Amstel geeft een lange en hoge pass. Gauta rent richting de bal. Gauta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 20%, KS ZOPOCIE DW 80%.
PAKA DEBESCIAKA - KS ZOPOCIE DW 10:0