Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni AS Parades
3 kolory att Tactiek Deflektor ver. 2
62% Balbezit 38%
31% Spel op eigen helft 69%
41 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 35
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
formidabel Verdedigen matig


3e minuut.
Pędziwiatr kopt de bal weg. Gałan met een sublieme pass. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 1:0

4e minuut.
Fritzner is nu in balbezit. Rotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Rotaru heeft problemen om de bal te vangen. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 2:0

5e minuut.
Aylanç met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciumak de bal. Aylanç bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru onderschept slim de pass. Rotaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Nadador geeft een lange en hoge pass. van Gorp rent richting de bal. Gailiušas is nu in balbezit. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. van Gorp haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Nadador is nu in balbezit. Przepiera probeert naar een medespeler te passen. Nadador speelt de bal door. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gailiušas onderschept slim de pass. Gailiušas geeft een lange en hoge pass. Reményi heeft problemen om de bal te vangen. Aylanç rent richting de bal. Aylanç schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 2:1

13e minuut.
González Santos geeft een lange en hoge pass. van Gorp kopt de bal weg. Sima is nu in balbezit. Sima haalt uit met een fantastische trap. Mantali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 3:1

15e minuut.
van Gorp is nu in balbezit. van Gorp geeft een hoge lob. Sima kopt de bal weg. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 4:1

20e minuut.
Gałan heeft problemen om de bal te vangen. Gałan geeft een hoge lob. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp schiet op doel. Mantali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 5:1

22e minuut.
van Gorp kopt de bal weg. Klungelig pakt Fritzner de bal. Pędziwiatr is nu in balbezit. Rotaru onderschept slim de pass. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Mantali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 6:1

26e minuut.
Daar is Nadador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadador geeft een lange en hoge pass. van Gorp rent richting de bal. van Gorp haalt uit met een fantastische trap. Mantali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 7:1

28e minuut.
Sima rent richting de bal. Nadador met een sublieme pass. Rotaru is nu in balbezit. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima haalt uit met een fantastische trap. Mantali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Rotaru heeft problemen om de bal te vangen. Rotaru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przepiera de bal. Sima is nu in balbezit. Sima haalt uit met een fantastische trap. Mantali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mendzorius geeft een hoge lob. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru is nu in balbezit. Rotaru schiet op doel. Mantali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 8:1

35e minuut.
Klungelig pakt Trnić de bal. Trnić probeert naar een medespeler te passen. Rotaru rent richting de bal. van Gorp rent richting de bal. van Gorp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Laskowiec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sima kopt de bal weg. Daar is Rotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 9:1

41e minuut.
Pędziwiatr verovert de bal door een tackle van achteren. Fritzner bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. van Gorp draait met de bal, schiet en ... Mantali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 10:1

43e minuut.
Fritzner kan de bal niet met de borst controleren. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr is nu in balbezit. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. van Gorp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 34%, AS Parades 66%.
Supermegaekstralni - AS Parades 11:1

49e minuut.
Gałan is nu in balbezit. Gałan passt de bal met de wreef. Gailiušas heeft problemen om de bal te vangen. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp schiet op doel. Mantali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Nadador is nu in balbezit. Nadador probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 12:1

57e minuut.
Trnić is nu in balbezit. Trnić speelt de bal door. Rotaru rent richting de bal. Daar is Rotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotaru draait met de bal, schiet en ... Mantali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Trnić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nadador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadador geeft een lange en hoge pass. Sima rent richting de bal. Sima haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rotaru speelt de bal door. Gałan met een sublieme pass. van Gorp rent richting de bal. van Gorp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trnić met de inworp. Przepiera rent richting de bal. Sima onderschept slim de pass. Sima haalt uit met een fantastische trap. Mantali bokst de bal weg.

65e minuut.
Gałan neemt de hoekschop. Nadador kopt de bal weg. Klungelig pakt Walczuk de bal. Rotaru rent richting de bal. Rotaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nadador geeft de bal voor. Pędziwiatr heeft problemen om de bal te vangen. Fritzner is nu in balbezit. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. van Gorp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 13:1

68e minuut.
Reményi geeft een lange en hoge pass. Sima kopt de bal weg. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp schiet op doel. Mantali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 14:1

73e minuut.
Nadador passt de bal in één keer door. Walczuk rent richting de bal. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gałan passt de bal zonder na te denken. Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnić passt de bal met de wreef. Rotaru rent richting de bal. Rotaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 15:1

75e minuut.
Sima rent richting de bal. Ciumak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sima is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trnić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sima rent richting de bal. Sima schiet op doel. Mantali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - AS Parades 16:1

81e minuut.
Gailiušas kopt de bal weg. Trnić probeert naar een medespeler te passen. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru schiet op doel. Mantali probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Osorio geeft een hoge lob. Jeziorny kopt de bal weg. Gałan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp draait met de bal, schiet en ... Mantali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mantali trapt de bal weg van het doel. Gałan kopt de bal weg. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp haalt uit met een fantastische trap. Mantali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sima rent richting de bal. Sima draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 27%, AS Parades 73%.
Supermegaekstralni - AS Parades 16:1