Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czapury OKS Kulos FC Sznurki
Standard Tactiek 5D_4M_1A_v2
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.7 gemiddelde waardering 62.4
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


7e minuut.
Cestari speelt de bal door. Lutsenko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martinovic. Martinovic krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Castelho passt de bal in één keer door. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern passt de bal met de wreef. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves haalt uit met een fantastische trap. Buldreghini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Esteves geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hibić springt en kopt de bal. Buldreghini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Esteves passt de bal zonder na te denken. Castelho rent richting de bal. Castelho geeft een lange en hoge pass. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Buldreghini trapt de bal weg van het doel. Castelho kopt de bal weg. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hibić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 49%, FC Sznurki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czapury OKS Kulos - FC Sznurki 0:0

50e minuut.
Jilavu met een sublieme pass. Hibić is nu in balbezit. Hibić passt de bal met de wreef. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jęczeń probeert naar een medespeler te passen. Kerkai probeert naar een medespeler te passen. Jęczeń is nu in balbezit. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kerkai kopt de bal weg. Klungelig pakt Tyrajski de bal. Met opzet legt Beczek zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Beczek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Beczek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

69e minuut.
Tyrajski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyrajski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Phillips kan de bal niet met de borst controleren. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Buldreghini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

72e minuut.
Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Esteves rent richting de bal. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - FC Sznurki 0:1

75e minuut.
Buttigieg rent richting de bal. Buttigieg geeft de bal voor. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Put werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Hibić is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pilgaard ... Strafschop! Pilgaard krijgt een gele kaart. Hibić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hibić neemt de penalty, wat een uithaal! Buldreghini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - FC Sznurki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 45%, FC Sznurki 55%.
Czapury OKS Kulos - FC Sznurki 0:2