Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sznurki Czapury OKS Kulos
5D_4M_1A_v2 Tactiek Standard
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


12e minuut.
Babiniotis probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esteves met de inworp. Castelho geeft de bal voor. Hibić krijgt zijn hoofd ertegen. Lavallén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Hrvanović is nu in balbezit. Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic geeft een lange en hoge pass. Hibić rent richting de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bursiak heeft problemen om de bal te vangen. Castelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelho passt de bal met de wreef. Esteves is nu in balbezit. Esteves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Morgenstern met een sublieme pass. Babiniotis rent richting de bal. Hibić onderschept slim de pass. Esteves is nu in balbezit. Esteves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jilavu verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern passt de bal met de wreef. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Lavallén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Hrvanović rent richting de bal. Jilavu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hrvanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jęczeń zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kenesei krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 53%, Czapury OKS Kulos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sznurki - Czapury OKS Kulos 0:0

46e minuut.
Inworp. Esteves met een snelle inworp. Castelho geeft de bal voor. Hibić maakt een snoekduik en kopt de bal. Lavallén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - Czapury OKS Kulos 1:0

56e minuut.
Jęczeń passt de bal zonder na te denken. Kenesei heeft problemen om de bal te vangen. Martinovic begaat een overtreding. Kenesei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jęczeń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuczyński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal zonder na te denken. Morgenstern rent richting de bal. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Lavallén bokst de bal weg.

71e minuut.
Bursiak met een sublieme pass. Esteves geeft een lange en hoge pass. Babiniotis heeft problemen om de bal te vangen. Hibić rent richting de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jilavu probeert de bal aan de voet te houden. de Sergipe komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras geeft een hoge lob. Phillips geeft een lange en hoge pass. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński schiet op doel. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Klungelig pakt Hibić de bal. Pilgaard rent richting de bal. Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Esteves rent richting de bal. Esteves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lutsenko passt de bal met de wreef. Szczepański rent richting de bal. Bursiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczepański roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szczepański kan niet meer verder spelen. Sarbiewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 53%, Czapury OKS Kulos 47%.
FC Sznurki - Czapury OKS Kulos 1:0