Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czapury OKS Kulos KS ZOPOCIE DW
Standard Tactiek 53
65% Balbezit 35%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 38.8
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


7e minuut.
Klungelig pakt Lutsenko de bal. Lutsenko met een sublieme pass. Daar is Kerkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 1:0

9e minuut.
de Sergipe passt de bal met de wreef. Jęczeń rent richting de bal. Şengül schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Şengül moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şengül schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jęczeń raakt geblesseerd tijdens het duel. Jęczeń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kerkai krijgt zijn hoofd ertegen. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Jakubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Longoni zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rodeia de bal. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Jęczeń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczepański probeert naar een medespeler te passen. Lutsenko is nu in balbezit. Lutsenko geeft de bal voor. Jęczeń geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Jęczeń passt de bal met de wreef. Lutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutsenko haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski kopt de bal weg. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 2:0

22e minuut.
Phillips passt de bal in één keer door. Lutsenko is nu in balbezit. Lutsenko passt de bal zonder na te denken. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń geeft de bal voor. Ordaz bokst de bal weg.

25e minuut.
Kerkai is nu in balbezit. Longoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoni passt de bal met de wreef. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szczepański passt de bal in één keer door. Lutsenko is nu in balbezit. Lutsenko passt de bal met de wreef. Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń schiet op doel. Ordaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 3:0

41e minuut.
Lutsenko rent richting de bal. Lutsenko passt de bal in één keer door. Daar is Jęczeń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jęczeń schiet op doel. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 31%, KS ZOPOCIE DW 69%.
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 4:0

46e minuut.
Nesterenko komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Phillips rent richting de bal. Phillips geeft een lange en hoge pass. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 5:0

49e minuut.
Lutsenko speelt de bal door. Jęczeń is nu in balbezit. Klungelig pakt Jęczeń de bal. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 6:0

51e minuut.
Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczepański passt de bal met de wreef. Lutsenko geeft een lange en hoge pass. Kerkai maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Phillips passt de bal in één keer door. Babiniotis is nu in balbezit. Babiniotis geeft de bal voor. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
González Rey geeft een lange en hoge pass. Fommei kopt de bal weg. Phillips probeert de bal aan de voet te houden. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kerkai probeert naar een medespeler te passen. Szczepański is nu in balbezit. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kerkai onderschept slim de pass. Kerkai passt de bal met de wreef. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 7:0

78e minuut.
Jęczeń speelt de bal door. Nesterenko rent richting de bal. Nesterenko passt de bal in één keer door. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 8:0

81e minuut.
Pyskaty heeft problemen om de bal te vangen. Szczepański met een sublieme pass. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń geeft een hoge lob. Kerkai krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szczepański rent richting de bal. Szczepański geeft een lange en hoge pass. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 30%, KS ZOPOCIE DW 70%.
Czapury OKS Kulos - KS ZOPOCIE DW 9:0