Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAŹDZIOCHY Supermegaekstralni
ZewCiotkiRambo Tactiek KILLERSKA
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
66.7 gemiddelde waardering 66.3
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


8e minuut.
González Santos is nu in balbezit. Inworp. González Santos met een snelle inworp. Cilento is nu in balbezit. Cilento draait met de bal, schiet en ... Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vliegher heeft problemen om de bal te vangen. Şerb bokst de bal weg.

17e minuut.
Croz kopt de bal weg. Lagrange is nu in balbezit. Met opzet legt Rotaru zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rotaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rotaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Balbuena geeft een hoge lob. Croz kopt de bal weg. Lagrange rent richting de bal. Lagrange draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kipper verovert de bal door een tackle van achteren. Kipper met een sublieme pass. Croz is nu in balbezit. Croz schiet op doel. Rüzgaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - Supermegaekstralni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŹDZIOCHY 48%, Supermegaekstralni 52%.
PAŹDZIOCHY - Supermegaekstralni 1:0

50e minuut.
Lagrange speelt de bal door. Croz is nu in balbezit. Laskowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laskowiec krijgt een gele kaart. Croz raakt geblesseerd tijdens het duel. Samburski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Croz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rüzgaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kipper rent richting de bal. Kipper passt de bal zonder na te denken. Lagrange rent richting de bal. Lagrange draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - Supermegaekstralni 2:0

64e minuut.
Sima raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. B. Tóth komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vliegher passt de bal zonder na te denken. Samburski speelt de bal door. Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Samburski passt de bal met de wreef. Gałan is nu in balbezit. Lagrange begaat een overtreding. Lagrange krijgt een gele kaart. Gałan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gałan kan niet meer verder spelen. Mendzorius komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Inworp. Balbuena met een snelle inworp. Samburski speelt de bal door. Balbuena geeft de bal voor. Lagrange maakt een snoekduik en kopt de bal. Rüzgaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagrange is nu in balbezit. Lagrange geeft een hoge lob. Rüzgaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Polczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - Supermegaekstralni 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŹDZIOCHY 47%, Supermegaekstralni 53%.
PAŹDZIOCHY - Supermegaekstralni 3:0