Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA FC Sznurki
nizat 3Awinger Tactiek 5D_4M_1A_v2
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
69.1 gemiddelde waardering 59.6
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Gauta speelt de bal door. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves begaat een overtreding. Esteves krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu geeft een lange en hoge pass. Esteves kopt de bal weg. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jilavu verovert de bal door een tackle van achteren. Jilavu geeft een lange en hoge pass. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - FC Sznurki 0:1

21e minuut.
Cortés rent richting de bal. Bursiak rent richting de bal. Cortés begaat een overtreding. Cortés krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Barcău is nu in balbezit. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barcău. Hibić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morgenstern wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - FC Sznurki 0:2

29e minuut.
Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel met een sublieme pass. Fras heeft problemen om de bal te vangen. Gauta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Buttigieg onderschept slim de pass. Gauta verovert de bal door een tackle van achteren. Gauta passt de bal in één keer door. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mehić rent richting de bal. Mehić geeft een lange en hoge pass. Bećević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bećević geeft een lange en hoge pass. Mehić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 45%, FC Sznurki 55%.
PAKA DEBESCIAKA - FC Sznurki 0:2

46e minuut.
Cabezas komt het veld opgelopen. Altınat komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Altınat passt de bal in één keer door. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Tyrajski rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Viana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Bećević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Demircioğlu geeft een hoge lob. Amstel geeft een lange en hoge pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cortés heeft problemen om de bal te vangen. Cortés speelt de bal door. Altınat met een sublieme pass. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Viana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Demircioğlu onderschept slim de pass. Demircioğlu met een sublieme pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Viana bokst de bal weg.

86e minuut.
Amstel is nu in balbezit. Amstel passt de bal met de wreef. Buttigieg bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bećević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyhäjärvi is nu in balbezit. Pyhäjärvi geeft een hoge lob. Gauta springt en kopt de bal. Viana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - FC Sznurki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 35%, FC Sznurki 65%.
PAKA DEBESCIAKA - FC Sznurki 1:2