Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni KS ZOPOCIE DW
KILLERSKA Tactiek 53
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 40
outstanding Schieten adequate
excellent Passen weak
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Reményi passt de bal zonder na te denken. Trnić is nu in balbezit. Trnić passt de bal zonder na te denken. Sima is nu in balbezit. Sima haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Mendzorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendzorius passt de bal met de wreef. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 1:0

6e minuut.
Mendzorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendzorius passt de bal zonder na te denken. Kailus bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp onderschept slim de pass. van Gorp schiet op doel. Fonte bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nadador zal de hoekschop nemen. Sima maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fonte met een harde bal richting middenveld. Reményi speelt de bal door. Nadador speelt de bal door. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
van Gorp rent richting de bal. van Gorp passt de bal in één keer door. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima draait met de bal, schiet en ... Fonte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 2:0

12e minuut.
Reményi rent richting de bal. Reményi passt de bal met de wreef. Nadador probeert naar een medespeler te passen. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp schiet op doel. Fonte bokst de bal weg.

14e minuut.
Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnić passt de bal in één keer door. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp draait met de bal, schiet en ... Fonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 3:0

17e minuut.
Sonhador geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sima is nu in balbezit. Sima haalt uit met een fantastische trap. Fonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Sima passt de bal in één keer door. Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnić passt de bal in één keer door. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp haalt uit met een fantastische trap. Fonte bokst de bal weg. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 4:0

21e minuut.
Sima is nu in balbezit. Sonhador rent richting de bal. Sima onderschept slim de pass. Sima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 5:0

28e minuut.
Howes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru onderschept slim de pass. Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sima draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Reményi onderschept slim de pass. Sima rent richting de bal. Caliciuri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caliciuri krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Trnić speelt de bal door. van Gorp is nu in balbezit. Jakubowski rent richting de bal. van Gorp onderschept slim de pass. van Gorp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sima rent richting de bal. Sima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 6:0

37e minuut.
Rüzgaroğlu speelt de bal door. van Gorp controleert de bal met de borst. van Gorp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sima de bal. Sima draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kailus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mendzorius met de inworp. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec met een sublieme pass. van Gorp rent richting de bal. van Gorp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Trnić is nu in balbezit. Trnić passt de bal in één keer door. Daar is van Gorp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gorp draait met de bal, schiet en ... Fonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 29%, KS ZOPOCIE DW 71%.
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 7:0

47e minuut.
Trnić rent richting de bal. Trnić speelt de bal door. van Gorp is nu in balbezit. Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnić schiet op doel. Fonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
van Gorp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. B. Tóth komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Nadador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadador speelt de bal door. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kuyckx geeft een hoge lob. Inworp. Nadador met een snelle inworp. Sima rent richting de bal. Sima schiet op doel. Fonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailus onderschept slim de pass. Kailus speelt de bal door. Trnić rent richting de bal. Trnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trnić verovert de bal door een tackle van achteren. Trnić probeert naar een medespeler te passen. Sima heeft problemen om de bal te vangen. Sima schiet op doel. Fonte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 8:0

71e minuut.
B. Tóth speelt de bal door. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador geeft de bal voor. Sima rent richting de bal. Sima haalt uit met een fantastische trap. Fonte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nadador geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sima heeft problemen om de bal te vangen. Sima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 9:0

75e minuut.
Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima rent richting de bal. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima draait met de bal, schiet en ... Fonte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kailus geeft een lange en hoge pass. Jachymiak kopt de bal weg. Nadador probeert naar een medespeler te passen. Sima rent richting de bal. Sima schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fonte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Trnić is nu in balbezit. Kailus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnić onderschept slim de pass. Trnić schiet op doel. Fonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 29%, KS ZOPOCIE DW 71%.
Supermegaekstralni - KS ZOPOCIE DW 10:0