Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARCOBETIS FC Sznurki
burza Tactiek 5D_4M_1A_v2
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
68.6 gemiddelde waardering 62.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Tedoldini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karpowicz komt het veld opgelopen. Karpowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mulders rent richting de bal. Mulders geeft een lange en hoge pass. Scotti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mulders is nu in balbezit. Mulders geeft de bal voor. Walas kopt de bal weg. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti draait met de bal, schiet en ... Put bokst de bal weg.

15e minuut.
Mulders met een snelle inworp. Skočajić rent richting de bal. Skočajić geeft een hoge lob. Frydecki springt en kopt de bal. Put probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - FC Sznurki 1:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walas met de inworp. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza geeft een lange en hoge pass. Scotti maakt een snoekduik en kopt de bal. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Buttigieg verovert de bal door een tackle van achteren. Skočajić onderschept slim de pass. Skočajić probeert naar een medespeler te passen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Esteves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esteves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MARCOBETIS - FC Sznurki 1:1

39e minuut.
Walas passt de bal in één keer door. Daar is Martinovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 31%, FC Sznurki 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MARCOBETIS - FC Sznurki 1:1

46e minuut.
Tümay komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Castelho is nu in balbezit. Castelho geeft een hoge lob. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Tümay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - FC Sznurki 1:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castelho met de inworp. Esteves rent richting de bal. Esteves geeft een lange en hoge pass. Hibić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mulders is nu in balbezit. Bursiak onderschept slim de pass. Bursiak geeft een hoge lob. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Tümay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves speelt de bal door. Hibić is nu in balbezit. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Castelho probeert de bal met de borst te controleren. Mulders is nu in balbezit. Mulders passt de bal in één keer door. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti haalt uit met een fantastische trap. Put kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bursiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frydecki is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Walas probeert naar een medespeler te passen. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buttigieg. Buttigieg krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - FC Sznurki 1:3

86e minuut.
Paasikallio verovert de bal door een tackle van achteren. Paasikallio passt de bal met de wreef. Mulders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulders geeft een lange en hoge pass. Frydecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Daar is Jilavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilavu met een sublieme pass. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - FC Sznurki 1:4

90e minuut.
Buttigieg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulders met de inworp. Skočajić geeft een lange en hoge pass. Scotti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 38%, FC Sznurki 62%.
MARCOBETIS - FC Sznurki 1:4