Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sznurki MARCOBETIS
5D_4M_1A_v2 Tactiek burza
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 61.5
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Skočajić heeft problemen om de bal te vangen. Skočajić passt de bal zonder na te denken. Mulders is nu in balbezit. Mulders geeft de bal voor. Osiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Viana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Buttigieg de bal. Osiński is nu in balbezit. Osiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Osiński is nu in balbezit. Buttigieg onderschept slim de pass. Meza verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński heeft problemen om de bal te vangen. Osiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Schäfer speelt de bal door. Walas met een sublieme pass. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - MARCOBETIS 0:1

11e minuut.
Buttigieg geeft een lange en hoge pass. Walas rent richting de bal. Walas geeft de bal voor. Scotti rent richting de bal. Scotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Scotti geeft een hoge lob. Tyrajski probeert de bal aan de voet te houden. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - MARCOBETIS 0:2

24e minuut.
Daar is Mulders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulders met een sublieme pass. Jilavu speelt de bal door. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mulders onderschept slim de pass. Mulders geeft een hoge lob. Scotti rent richting de bal. Scotti haalt uit met een fantastische trap. Viana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - MARCOBETIS 0:3

36e minuut.
Osiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Esteves de bal. Meza is nu in balbezit. Meza passt de bal met de wreef. Osiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - MARCOBETIS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 70%, MARCOBETIS 30%.
FC Sznurki - MARCOBETIS 0:4

46e minuut.
Tümay komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tedoldini met een sublieme pass. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza passt de bal zonder na te denken. Scotti is nu in balbezit. Scotti draait met de bal, schiet en ... Viana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - MARCOBETIS 0:5

54e minuut.
Scotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Buttigieg de bal. Osiński verovert de bal door een tackle van achteren. Osiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fras geeft de bal voor. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern passt de bal zonder na te denken. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Skočajić is nu in balbezit. Skočajić geeft een hoge lob. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti draait met de bal, schiet en ... Viana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - MARCOBETIS 0:6

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Hibić de bal onder controle te krijgen. Castelho geeft een lange en hoge pass. Esteves speelt de bal door. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - MARCOBETIS 1:6

88e minuut.
Fras geeft de bal voor. Walas is nu in balbezit. Martinovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Walas geeft een lange en hoge pass. Viana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 67%, MARCOBETIS 33%.
FC Sznurki - MARCOBETIS 1:6