Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czapury OKS Kulos MARCOBETIS
Standard Tactiek burza
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.9 gemiddelde waardering 64.2
goed Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


32e minuut.
Kuczyński is nu in balbezit. Wrockowiak rent richting de bal. Kuczyński onderschept slim de pass. Kuczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - MARCOBETIS 1:0

33e minuut.
Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki passt de bal zonder na te denken. Mulders rent richting de bal. Skočajić is nu in balbezit. Skočajić geeft een hoge lob. Buldreghini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Valença rent richting de bal. Mulders verovert de bal door een tackle van achteren. Mulders passt de bal zonder na te denken. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel. Buldreghini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński speelt de bal door. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... Karpowicz probeert de bal aan de voet te houden. Tümay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 50%, MARCOBETIS 50%.
Czapury OKS Kulos - MARCOBETIS 1:0

50e minuut.
Wrockowiak onderschept slim de pass. Lutsenko rent richting de bal. Lutsenko met een sublieme pass. Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu met een sublieme pass. Jęczeń speelt de bal door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... Tümay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Klungelig pakt Cordeanu de bal. Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Walas passt de bal in één keer door. Pressato rent richting de bal. Pressato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Jęczeń schiet op doel. Kuczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lutsenko geeft een lange en hoge pass. Kuczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Sergipe komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Tümay niet meer kan verder spelen.

81e minuut.
Cestari met een sublieme pass. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft een hoge lob. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Buldreghini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 60%, MARCOBETIS 40%.
Czapury OKS Kulos - MARCOBETIS 1:0