Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARCOBETIS Czapury OKS Kulos
burza Tactiek Standard
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 63.1
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Karpowicz geeft de bal voor. Babiniotis is nu in balbezit. Frydecki onderschept slim de pass. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - Czapury OKS Kulos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 39%, Czapury OKS Kulos 61%.
MARCOBETIS - Czapury OKS Kulos 1:0

46e minuut.
Tümay komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hoàng Khải onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulders met een snelle inworp. Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tedoldini geeft een lange en hoge pass. Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński passt de bal met de wreef. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Phillips probeert naar een medespeler te passen. Schäfer geeft een lange en hoge pass. Phillips heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Lavallén bokst de bal weg. Osiński rent richting de bal. Osiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - Czapury OKS Kulos 2:0

60e minuut.
de Sergipe komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mulders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulders geeft een lange en hoge pass. Osiński kopt de bal weg. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lutsenko heeft problemen om de bal te vangen. Tedoldini begaat een overtreding. Lutsenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suoninen komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Schäfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń onderschept slim de pass. Jęczeń passt de bal zonder na te denken. Hrvanović is nu in balbezit. Hrvanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 44%, Czapury OKS Kulos 56%.
MARCOBETIS - Czapury OKS Kulos 2:0