Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni PAKA DEBESCIAKA
KILLERSKA Tactiek nizat 3Awinger
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
69 gemiddelde waardering 71.2
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen briljant


1e minuut.
Cortés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendzorius. Cortés raakt geblesseerd tijdens het duel. Altınat wilt de vrije trap nemen. Alaba krijgt zijn hoofd ertegen. Rüzgaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gałan de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amstel neemt de hoekschop. Cabezas springt en kopt de bal. Rüzgaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 0:1

5e minuut.
van Gorp passt de bal met de wreef. Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Altınat krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hubner geeft de bal voor. Laskowiec is nu in balbezit. Cabezas onderschept slim de pass. Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bećević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bećević probeert naar een medespeler te passen. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cortés is nu in balbezit. Cortés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 0:2

16e minuut.
Rotaru is nu in balbezit. Rotaru geeft een hoge lob. Cubała kopt de bal weg. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Alaba geeft een lange en hoge pass. Mendzorius rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 0:3

24e minuut.
Bećević rent richting de bal. Bećević geeft de bal voor. Alaba springt en kopt de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Altınat rent richting de bal. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. van Gorp met een sublieme pass. Cilento bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reményi met een snelle inworp. Amstel rent richting de bal. Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Sima schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cortés probeert de bal met de borst te controleren. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp geeft een lange en hoge pass. Cilento rent richting de bal. Cilento draait met de bal, schiet en ... Vasilev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gałan geeft een lange en hoge pass. Demircioğlu is nu in balbezit. Cilento verovert de bal door een tackle van achteren. Cilento haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 1:3

35e minuut.
Bećević geeft een hoge lob. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotaru geeft een hoge lob. Sima is nu in balbezit. Sima schiet op doel. Vasilev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Laskowiec onderschept slim de pass. Laskowiec speelt de bal door. Mendzorius rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Rüzgaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gałan passt de bal in één keer door. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp passt de bal met de wreef. Sima is nu in balbezit. Sima draait met de bal, schiet en ... Vasilev bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 65%, PAKA DEBESCIAKA 35%.
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 1:3

52e minuut.
Trnić verovert de bal door een tackle van achteren. Demircioğlu geeft een hoge lob. Bećević rent richting de bal. Bećević draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 1:4

66e minuut.
Gałan verovert de bal door een tackle van achteren. Gałan geeft een hoge lob. Cilento bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilento haalt uit met een fantastische trap. Vasilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 2:4

67e minuut.
Bećević kopt de bal weg. Cilento is nu in balbezit. Demircioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cilento moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cilento kan niet meer verder spelen. B. Tóth komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Altınat verovert de bal door een tackle van achteren. Altınat speelt de bal door. Amstel probeert naar een medespeler te passen. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Barcău met de inworp. Bećević geeft de bal voor. Cortés springt en kopt de bal. Rüzgaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Trnić rent richting de bal. Barcău onderschept slim de pass. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel. Rüzgaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabezas geeft een hoge lob. Mendzorius probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alaba raakt geblesseerd tijdens het duel. Altınat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cortés krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cabezas is nu in balbezit. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 56%, PAKA DEBESCIAKA 44%.
Supermegaekstralni - PAKA DEBESCIAKA 2:5