Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA Supermegaekstralni
nizat 3Awinger Tactiek KILLERSKA
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
69.4 gemiddelde waardering 67.9
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Pyhäjärvi probeert naar een medespeler te passen. Laskowiec rent richting de bal. Met opzet legt Alaba zijn tegenspeler op de grond. Alaba krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rüzgaroğlu met een harde bal richting middenveld. van Gorp kopt de bal weg. Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Sima is nu in balbezit. Sima schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Correia Claro probeert naar een medespeler te passen. Alaba speelt de bal door. Bećević rent richting de bal. Bećević geeft een hoge lob. Pyhäjärvi krijgt zijn hoofd ertegen. Rüzgaroğlu bokst de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 1:0

17e minuut.
Barcău geeft de bal voor. Bećević kopt de bal weg. Klungelig pakt Kohn de bal. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Gałan de bal. Pyhäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhäjärvi geeft een hoge lob. Cabezas rent richting de bal. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rüzgaroğlu trapt de bal weg. Nadador kopt de bal weg. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Kohn kopt de bal weg. Daar is Correia Claro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correia Claro met een sublieme pass. Amstel geeft een hoge lob. Alaba springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Trnić onderschept slim de pass. Trnić met een sublieme pass. Nadador met een sublieme pass. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Mendzorius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendzorius geeft de bal voor. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima draait met de bal, schiet en ... Vasilev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 1:1

37e minuut.
Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaba rent richting de bal. Alaba passt de bal in één keer door. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nadador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amstel geeft de bal voor. Nadador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alaba rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Hubner kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas passt de bal zonder na te denken. Alaba is nu in balbezit. Alaba schiet op doel. Rüzgaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kohn onderschept slim de pass. Kohn speelt de bal door. Bećević rent richting de bal. Bećević geeft een lange en hoge pass. Alaba springt en kopt de bal. Rüzgaroğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 42%, Supermegaekstralni 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 1:1

50e minuut.
Bećević speelt de bal door. Alaba rent richting de bal. Alaba probeert naar een medespeler te passen. Pyhäjärvi rent richting de bal. Pyhäjärvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Alaba is nu in balbezit. Alaba passt de bal in één keer door. Amstel is nu in balbezit. Amstel geeft de bal voor. Cabezas springt en kopt de bal. Rüzgaroğlu bokst de bal weg.

58e minuut.
Laskowiec heeft problemen om de bal te vangen. Rotaru is nu in balbezit. Pyhäjärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pyhäjärvi draait met de bal, schiet en ... Rüzgaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 2:1

59e minuut.
Trnić speelt de bal door. van Gorp rent richting de bal. Bălţeanu begaat een overtreding. Bălţeanu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Kohn de bal. Mendzorius rent richting de bal. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 3:1

64e minuut.
Correia Claro onderschept slim de pass. Correia Claro speelt de bal door. Cabezas is nu in balbezit. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 4:1

70e minuut.
Nadador passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reményi de bal. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft een lange en hoge pass. Alaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Rüzgaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Inworp. Nadador met een snelle inworp. Amstel rent richting de bal. Sima onderschept slim de pass. Sima haalt uit met een fantastische trap. Vasilev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 35%, Supermegaekstralni 65%.
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 4:1