Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sznurki PAŹDZIOCHY
5D_4M_1A_v2 Tactiek ZewCiotkiRambo
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63 gemiddelde waardering 70.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Buttigieg verovert de bal door een tackle van achteren. Alías verovert de bal door een tackle van achteren. Alías passt de bal zonder na te denken. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Put probeert naar een medespeler te passen. Özsu kopt de bal weg. Alías met een sublieme pass. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. Put kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Doeltrap. Put trapt de bal weg. Alías probeert naar een medespeler te passen. Croz is nu in balbezit. Croz haalt uit met een fantastische trap. Put kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena passt de bal in één keer door. Özsu speelt de bal door. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Bursiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komoda kopt de bal weg. Buttigieg bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz verovert de bal door een tackle van achteren. Croz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Put trapt de bal weg. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías met een sublieme pass. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Fras de bal onder controle te krijgen. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk passt de bal met de wreef. Komoda rent richting de bal. Komoda haalt uit met een fantastische trap. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Inworp. Özsu met een snelle inworp. Alías geeft de bal voor. Croz maakt een snoekduik en kopt de bal. Put probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - PAŹDZIOCHY 0:1

26e minuut.
Özsu heeft problemen om de bal te vangen. Özsu geeft een hoge lob. Croz rent richting de bal. Komoda is nu in balbezit. Komoda geeft een hoge lob. Put probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Morgenstern speelt de bal door. Jilavu rent richting de bal. Jilavu met een sublieme pass. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alías geeft een hoge lob. Bursiak kopt de bal weg. Özsu geeft een hoge lob. Komoda met een sublieme pass. Croz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves passt de bal met de wreef. Vliegher speelt de bal door. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Jilavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilavu speelt de bal door. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sznurki - PAŹDZIOCHY 1:1

45e minuut.
Martinovic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Esteves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esteves passt de bal zonder na te denken. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ... Şerb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 61%, PAŹDZIOCHY 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sznurki - PAŹDZIOCHY 1:1

48e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves passt de bal in één keer door. Castelho met een sublieme pass. Daar is Hibić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hibić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Özsu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías geeft de bal voor. Croz springt en kopt de bal. Put maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hibić is nu in balbezit. Met opzet legt Deţiuc zijn tegenspeler op de grond. Hibić raakt geblesseerd tijdens het duel. Jilavu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hibić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - PAŹDZIOCHY 2:1

54e minuut.
Morgenstern passt de bal in één keer door. Hibić rent richting de bal. Alías begaat een overtreding. Alías krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Castelho verovert de bal door een tackle van achteren. Castelho probeert naar een medespeler te passen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - PAŹDZIOCHY 3:1

64e minuut.
Alías rent richting de bal. Alías passt de bal in één keer door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. Put probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - PAŹDZIOCHY 3:2

65e minuut.
Castelho verovert de bal door een tackle van achteren. Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal in één keer door. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Komoda is nu in balbezit. Castelho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komoda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alías zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Croz springt en kopt de bal. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Alías passt de bal in één keer door. Özsu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castelho. Castelho krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft een lange en hoge pass. Croz kopt de bal weg. Komoda rent richting de bal. Komoda schiet op doel. Put verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Alías onderschept slim de pass. Alías passt de bal met de wreef. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sznurki - PAŹDZIOCHY 3:3

84e minuut.
Komoda controleert de bal met de borst. Castelho is nu in balbezit. Komoda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komoda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 57%, PAŹDZIOCHY 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sznurki - PAŹDZIOCHY 3:3