Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAŹDZIOCHY FC Sznurki
ZewCiotkiRambo Tactiek 5D_4M_1A_v2
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
69.6 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Martinovic zijn tegenspeler op de grond. Martinovic krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Jilavu geeft een hoge lob. Morgenstern kopt de bal weg. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Şerb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - FC Sznurki 0:1

5e minuut.
Martinovic onderschept slim de pass. Martinovic geeft een hoge lob. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ... Şerb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - FC Sznurki 0:2

9e minuut.
Jilavu geeft de bal voor. Vliegher heeft problemen om de bal te vangen. Casaccia is nu in balbezit. Esteves onderschept slim de pass. Esteves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Alías heeft problemen om de bal te vangen. Morgenstern is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deţiuc. Deţiuc krijgt een gele kaart. Morgenstern raakt geblesseerd tijdens het duel. Morgenstern met een snel genomen vrije trap. Hibić springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Komoda passt de bal in één keer door. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk passt de bal met de wreef. Croz is nu in balbezit. Croz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vliegher met een sublieme pass. Casaccia probeert de bal met de borst te controleren. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel. Şerb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - FC Sznurki 0:3

33e minuut.
Morgenstern rent richting de bal. Deţiuc rent richting de bal. Hibić onderschept slim de pass. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŹDZIOCHY 53%, FC Sznurki 47%.
PAŹDZIOCHY - FC Sznurki 0:3

47e minuut.
Hibić rent richting de bal. Hibić passt de bal zonder na te denken. Alías bereikt de bal nog maar net als eerste. Alías passt de bal in één keer door. Croz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Özsu rent richting de bal. Özsu passt de bal in één keer door. Alías met een sublieme pass. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz haalt uit met een fantastische trap. Viana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - FC Sznurki 1:3

59e minuut.
Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena passt de bal in één keer door. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAŹDZIOCHY - FC Sznurki 2:3

66e minuut.
Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Viana trapt de bal weg. Balbuena geeft de bal voor. Viana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Balbuena met een snelle inworp. Alías is nu in balbezit. Alías passt de bal in één keer door. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Balbuena geeft de bal voor. Croz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tyrajski de bal onder controle te krijgen. Komoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Komoda schiet op doel. Viana bokst de bal weg. Martinovic kopt de bal weg. Balbuena rent richting de bal. Balbuena geeft een hoge lob. Komoda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAŹDZIOCHY - FC Sznurki 3:3

78e minuut.
Vliegher met een sublieme pass. Casaccia is nu in balbezit. Casaccia geeft de bal voor. Komoda is nu in balbezit. Komoda schiet op doel. Viana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Balbuena met een sublieme pass. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polczyk schiet op doel. Viana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Morgenstern passt de bal in één keer door. Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal met de wreef. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Şerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAŹDZIOCHY 36%, FC Sznurki 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAŹDZIOCHY - FC Sznurki 3:3