Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA Czapury OKS Kulos
nizat 3Awinger Tactiek Standard
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
70.9 gemiddelde waardering 61.6
outstanding Schieten solid
very good Passen very good
brilliant Verdedigen outstanding


5e minuut.
Jęczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczeń speelt de bal door. Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvanović haalt uit met een fantastische trap. Vasilev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - Czapury OKS Kulos 0:1

7e minuut.
Cabezas probeert naar een medespeler te passen. Cortés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valença. Valença krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hubner rent richting de bal. Hubner geeft een hoge lob. Jęczeń geeft de bal voor. Hrvanović is nu in balbezit. Hrvanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pilgaard passt de bal in één keer door. Szczepański rent richting de bal. Szczepański geeft een lange en hoge pass. Hrvanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Demircioğlu kan de bal niet met de borst controleren. Vasilev bokst de bal weg.

14e minuut.
Lutsenko rent richting de bal. Amstel onderschept slim de pass. Amstel geeft een hoge lob. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Buldreghini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lutsenko neemt de hoekschop. Jęczeń rent richting de bal. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barcău de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 43%, Czapury OKS Kulos 57%.
PAKA DEBESCIAKA - Czapury OKS Kulos 0:1

46e minuut.
Van Halme komt het veld opgelopen. Cubała komt het veld opgelopen. Pyhäjärvi komt het veld opgelopen. Suoninen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Demircioğlu passt de bal in één keer door. Cortés rent richting de bal. Pilgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilgaard krijgt een gele kaart. Cortés is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pyhäjärvi met een snel genomen vrije trap. Van Halme bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Halme draait met de bal, schiet en ... Buldreghini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Szczepański passt de bal in één keer door. Lutsenko is nu in balbezit. Lutsenko geeft een lange en hoge pass. Jęczeń is nu in balbezit. Hrvanović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - Czapury OKS Kulos 0:2

58e minuut.
Suoninen kopt de bal weg. Pyhäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhäjärvi passt de bal zonder na te denken. Cabezas rent richting de bal. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Babiniotis is nu in balbezit. Cortés onderschept slim de pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Buldreghini probeert naar een medespeler te passen. Lutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Halme. Van Halme krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Demircioğlu is nu in balbezit. Pyhäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhäjärvi passt de bal met de wreef. Van Halme is nu in balbezit. Van Halme haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pilgaard kopt de bal weg. Daar is Phillips, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyhäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhäjärvi passt de bal zonder na te denken. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Sergipe komt het veld opgelopen. Suoninen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczepański geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Kuczyński komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Barcău verovert de bal door een tackle van achteren. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Bećević met een sublieme pass. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Demircioğlu kopt de bal weg. de Sergipe rent richting de bal. Van Halme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Halme krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Pyhäjärvi is nu in balbezit. Pyhäjärvi probeert naar een medespeler te passen. Pilgaard rent richting de bal. Cabezas onderschept slim de pass. Cabezas schiet op doel. Buldreghini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 38%, Czapury OKS Kulos 62%.
PAKA DEBESCIAKA - Czapury OKS Kulos 0:2