Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czapury OKS Kulos PAKA DEBESCIAKA
Standard Tactiek kwiecien
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
63.4 gemiddelde waardering 70.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen briljant


9e minuut.
Amstel is nu in balbezit. Amstel passt de bal zonder na te denken. Bećević is nu in balbezit. Bećević geeft de bal voor. Alaba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Jęczeń onderschept slim de pass. Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amstel. Amstel krijgt een gele kaart. Hrvanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jęczeń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hrvanović springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - PAKA DEBESCIAKA 1:0

12e minuut.
Correia Claro speelt de bal door. Alaba rent richting de bal. Alaba passt de bal met de wreef. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas draait met de bal, schiet en ... Lavallén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Jęczeń rent richting de bal. Jęczeń passt de bal met de wreef. Hrvanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrvanović draait met de bal, schiet en ... Vasilev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - PAKA DEBESCIAKA 2:0

23e minuut.
Bećević speelt de bal door. Cabezas rent richting de bal. Szczepański rent richting de bal. Pyhäjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhäjärvi geeft een lange en hoge pass. Lavallén bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 45%, PAKA DEBESCIAKA 55%.
Czapury OKS Kulos - PAKA DEBESCIAKA 2:0

46e minuut.
Cortés komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Alaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cortés de bal. Alaba geeft een hoge lob. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Pyhäjärvi onderschept slim de pass. Pyhäjärvi speelt de bal door. Alaba rent richting de bal. Alaba passt de bal in één keer door. Pilgaard verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amstel neemt de hoekschop. Alaba springt en kopt de bal. Lavallén bokst de bal weg.

57e minuut.
Cabezas passt de bal zonder na te denken. Cortés probeert naar een medespeler te passen. Alaba is nu in balbezit. Alaba draait met de bal, schiet en ... Lavallén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czapury OKS Kulos - PAKA DEBESCIAKA 2:1

70e minuut.
Alaba is nu in balbezit. Hoàng Khải schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Alaba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Sergipe komt het veld opgelopen. Kuczyński komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bălţeanu passt de bal in één keer door. Daar is Cabezas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezas geeft de bal voor. Cortés is nu in balbezit. Cortés schiet op doel. Lavallén bokst de bal weg.

83e minuut.
de Sergipe verovert de bal door een tackle van achteren. Lutsenko is nu in balbezit. Lutsenko met een sublieme pass. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Alaba passt de bal zonder na te denken. Babiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czapury OKS Kulos - PAKA DEBESCIAKA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czapury OKS Kulos 56%, PAKA DEBESCIAKA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czapury OKS Kulos - PAKA DEBESCIAKA 2:2