Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni MARCOBETIS
KILLERSKA Tactiek burza
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 9
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.7 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Nadador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedoldini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tedoldini krijgt een gele kaart. Sima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nadador zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Gorp krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

13e minuut.
Mulders geeft de bal voor. Walas kopt de bal weg. Skočajić speelt de bal door. Osiński rent richting de bal. Osiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rüzgaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Schäfer controleert de bal met de borst. van Gorp rent richting de bal. van Gorp schiet op doel. Pressato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Wrockowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sima rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wrockowiak. Wrockowiak krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Nadador rent richting de bal. Tedoldini onderschept slim de pass. Tedoldini geeft een lange en hoge pass. Osiński is nu in balbezit. Osiński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Walas passt de bal zonder na te denken. Scotti is nu in balbezit. Mendzorius begaat een overtreding. Scotti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Meza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Scotti rent richting de bal. Picardo begaat een overtreding. Scotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Trnić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reményi de bal. Meza maakt een afschuwelijke overtreding. Reményi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Reményi wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Picardo kopt de bal weg. Trnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 53%, MARCOBETIS 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Supermegaekstralni - MARCOBETIS 0:0

46e minuut.
Karpowicz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Osiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laskowiec. Osiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Meza met een snel genomen vrije trap. Osiński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Karpowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpowicz passt de bal zonder na te denken. Skočajić rent richting de bal. Skočajić geeft een lange en hoge pass. Osiński kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Skočajić met een sublieme pass. Karpowicz met een sublieme pass. Osiński is nu in balbezit. Osiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - MARCOBETIS 0:1

78e minuut.
Gałan geeft een lange en hoge pass. Trnić is nu in balbezit. Trnić passt de bal zonder na te denken. Nadador rent richting de bal. Nadador geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sima is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Pressato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rotaru probeert naar een medespeler te passen. Reményi is nu in balbezit. Skočajić maakt een afschuwelijke overtreding. Skočajić krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Reményi raakt geblesseerd tijdens het duel. Laskowiec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Gorp kopt de bal weg. Daar is Tedoldini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sima rent richting de bal. Sima haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Skočajić is nu in balbezit. Skočajić geeft een hoge lob. Osiński heeft problemen om de bal te vangen. Osiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - MARCOBETIS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 61%, MARCOBETIS 39%.
Supermegaekstralni - MARCOBETIS 0:2