Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS ZOPOCIE DW FC Sznurki
53 Tactiek 5D_4M_1A_v2
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.7 gemiddelde waardering 60
goed Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Esteves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castelho rent richting de bal. Castelho geeft de bal voor. Hibić springt en kopt de bal. Ordaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:1

5e minuut.
Castelho kan de bal niet met de borst controleren. Castelho geeft een hoge lob. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Morgenstern passt de bal in één keer door. Esteves is nu in balbezit. Esteves met een sublieme pass. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Morgenstern met de inworp. Pyskaty rent richting de bal. Jilavu onderschept slim de pass. Jilavu geeft de bal voor. Hibić maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ... Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:2

19e minuut.
Pyskaty is nu in balbezit. Hibić onderschept slim de pass. Hibić probeert naar een medespeler te passen. Esteves is nu in balbezit. Esteves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jilavu met een sublieme pass. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern passt de bal met de wreef. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Jakubowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowski geeft een hoge lob. Castelho kopt de bal weg. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Ordaz bokst de bal weg.

22e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves met een sublieme pass. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Castelho probeert naar een medespeler te passen. Esteves rent richting de bal. Esteves met een sublieme pass. Morgenstern heeft problemen om de bal te vangen. Morgenstern draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hibić is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morgenstern neemt de hoekschop. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves passt de bal met de wreef. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:3

29e minuut.
Esteves is nu in balbezit. Esteves geeft de bal voor. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:4

44e minuut.
Esteves onderschept slim de pass. Esteves passt de bal in één keer door. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 80%, FC Sznurki 20%.
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:5

47e minuut.
Jilavu speelt de bal door. Castelho is nu in balbezit. Castelho geeft een hoge lob. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Esteves is nu in balbezit. Esteves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Rodeia is nu in balbezit. Morgenstern onderschept slim de pass. Morgenstern met een sublieme pass. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hibić de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:6

57e minuut.
Hibić passt de bal met de wreef. Esteves is nu in balbezit. Esteves passt de bal met de wreef. Hibić rent richting de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

59e minuut.
Morgenstern passt de bal zonder na te denken. Esteves heeft problemen om de bal te vangen. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fommei bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelho onderschept slim de pass. Castelho passt de bal zonder na te denken. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves schiet op doel. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

64e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves passt de bal zonder na te denken. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Morgenstern passt de bal zonder na te denken. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves passt de bal in één keer door. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Esteves geeft de bal voor. Sonhador probeert naar een medespeler te passen. Fommei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esteves geeft een hoge lob. Hibić maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordaz bokst de bal weg.

70e minuut.
Esteves probeert naar een medespeler te passen. Buttigieg is nu in balbezit. Buttigieg geeft de bal voor. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rodeia speelt de bal door. Jakubowski is nu in balbezit. Morgenstern verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenstern schiet op doel. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Fras geeft de bal voor. Esteves kopt de bal weg. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:7

81e minuut.
Rodeia verovert de bal door een tackle van achteren. Rodeia probeert naar een medespeler te passen. Jakubowski rent richting de bal. Hibić onderschept slim de pass. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Ordaz bokst de bal weg.

84e minuut.
Esteves speelt de bal door. Castelho geeft een lange en hoge pass. Morgenstern kopt de bal weg. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Castelho passt de bal zonder na te denken. Esteves rent richting de bal. Esteves passt de bal zonder na te denken. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Morgenstern verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenstern passt de bal met de wreef. Hibić rent richting de bal. Hibić draait met de bal, schiet en ... Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:8

90e minuut.
Jakubowski rent richting de bal. Morgenstern verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morgenstern zal de hoekschop nemen. Hibić maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS ZOPOCIE DW 73%, FC Sznurki 27%.
KS ZOPOCIE DW - FC Sznurki 0:8