Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sznurki KS ZOPOCIE DW
5D_4M_1A_v2 Tactiek 53
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 41.9
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Castelho passt de bal met de wreef. Bursiak is nu in balbezit. Bursiak geeft een hoge lob. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves geeft een hoge lob. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Castelho met een sublieme pass. Esteves rent richting de bal. Esteves met een sublieme pass. Hibić rent richting de bal. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Caliciuri speelt de bal door. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 1:0

19e minuut.
Martinovic rent richting de bal. Martinovic geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodeia de bal. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Esteves passt de bal in één keer door. Morgenstern speelt de bal door. Castelho met een sublieme pass. Esteves is nu in balbezit. Esteves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Esteves probeert naar een medespeler te passen. Morgenstern rent richting de bal. Morgenstern passt de bal zonder na te denken. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. Ordaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Morgenstern rent richting de bal. Morgenstern geeft de bal voor. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel. Ordaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 2:0

30e minuut.
Pyskaty is nu in balbezit. Esteves verovert de bal door een tackle van achteren. Esteves speelt de bal door. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Esteves rent richting de bal. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 3:0

36e minuut.
Jilavu passt de bal zonder na te denken. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rodeia zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rodeia naar de kleedkamers voor een vroege douche. Morgenstern is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jilavu met een snel genomen vrije trap. Hibić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Jilavu speelt de bal door. Klungelig pakt Morgenstern de bal. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić haalt uit met een fantastische trap. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 4:0

44e minuut.
Klungelig pakt Morgenstern de bal. Morgenstern passt de bal in één keer door. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Ordaz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 41%, KS ZOPOCIE DW 59%.
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 4:0

49e minuut.
Jilavu geeft een hoge lob. Hibić kopt de bal weg. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves haalt uit met een fantastische trap. Ordaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 5:0

52e minuut.
Castelho passt de bal in één keer door. Esteves is nu in balbezit. Esteves met een sublieme pass. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 6:0

56e minuut.
Morgenstern rent richting de bal. Morgenstern geeft de bal voor. Esteves kopt de bal weg. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. Ordaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Hibić passt de bal zonder na te denken. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves passt de bal zonder na te denken. Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... Ordaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ordaz niet meer kan verder spelen. Fonte komt het veld opgelopen. Esteves met een snelle inworp. Castelho geeft de bal voor. Hibić springt en kopt de bal. Fonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 7:0

67e minuut.
Esteves onderschept slim de pass. Esteves geeft de bal voor. Kuyckx heeft problemen om de bal te vangen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Morgenstern bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenstern passt de bal in één keer door. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel. Fonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 8:0

70e minuut.
Esteves passt de bal zonder na te denken. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern passt de bal met de wreef. Hibić is nu in balbezit. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Castelho rent richting de bal. Castelho passt de bal in één keer door. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ... Fonte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 9:0

74e minuut.
Jilavu speelt de bal door. Daar is Morgenstern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Esteves heeft problemen om de bal te vangen. Esteves schiet op doel. Fonte bokst de bal weg. Hibić rent richting de bal. Hibić schiet op doel. Fonte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 10:0

78e minuut.
Esteves passt de bal met de wreef. Castelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelho passt de bal zonder na te denken. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić schiet op doel. Fonte bokst de bal weg.

79e minuut.
Morgenstern onderschept slim de pass. Morgenstern probeert naar een medespeler te passen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 11:0

81e minuut.
Jilavu verovert de bal door een tackle van achteren. Jilavu geeft een hoge lob. Daar is Jakubowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hibić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hibić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sonhador is nu in balbezit. Esteves is nu in balbezit. Esteves speelt de bal door. Hibić is nu in balbezit. Hibić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Morgenstern met een sublieme pass. Esteves bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves passt de bal met de wreef. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pyskaty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łapeta komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Esteves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esteves probeert naar een medespeler te passen. Hibić is nu in balbezit. Hibić schiet op doel. Fonte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sznurki 25%, KS ZOPOCIE DW 75%.
FC Sznurki - KS ZOPOCIE DW 12:0