Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia FC ABRAMOWICE
kazio Tactiek A+R
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
74 gemiddelde waardering 68.6
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
briljant Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Inworp. Whittaker met de inworp. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum geeft de bal voor. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC ABRAMOWICE 1:0

9e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez passt de bal zonder na te denken. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannebaum geeft de bal voor. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Dannebaum is nu in balbezit. Ralls verovert de bal door een tackle van achteren. Ralls geeft een lange en hoge pass. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Isai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kuiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuiper geeft een hoge lob. Daar is Plachý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solomon geeft een lange en hoge pass. Góra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovac verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASRIM Iskrzynia - FC ABRAMOWICE 1:1

44e minuut.
Baciu geeft de bal voor. Hnát kopt de bal weg. Brezovac rent richting de bal. Süleymanoğlu onderschept slim de pass. Süleymanoğlu draait met de bal, schiet en ... Isai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu schiet op doel. Isai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 44%, FC ABRAMOWICE 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASRIM Iskrzynia - FC ABRAMOWICE 1:1

52e minuut.
Baciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baciu geeft de bal voor. Hnát rent richting de bal. Hnát draait met de bal, schiet en ... Isai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC ABRAMOWICE 1:2

59e minuut.
Solomon probeert naar een medespeler te passen. Velásquez is nu in balbezit. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft een lange en hoge pass. Góra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Someşan kopt de bal weg. Baciu is nu in balbezit. Baciu passt de bal met de wreef. O`Neil rent richting de bal. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Isai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dannebaum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Whittaker geeft een lange en hoge pass. Góra krijgt zijn hoofd ertegen. Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASRIM Iskrzynia - FC ABRAMOWICE 2:2

80e minuut.
Ralls met de inworp. Martínez is nu in balbezit. Prados begaat een overtreding. Prados krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ralls rent richting de bal. Dannebaum onderschept slim de pass. Dannebaum geeft de bal voor. Góra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC ABRAMOWICE 3:2

86e minuut.
Whittaker passt de bal zonder na te denken. Dannebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ralls zijn tegenspeler op de grond. Ralls krijgt een gele kaart. Dannebaum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Whittaker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bošnjak probeert wanhopig de bal te grijpen. Góra is nu in balbezit. Góra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - FC ABRAMOWICE 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 45%, FC ABRAMOWICE 55%.
ASRIM Iskrzynia - FC ABRAMOWICE 4:2