Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:13
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: colaczki Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 16422
colaczki ZKTD Legnica
Attack2 Tactiek 5-3-2 D
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
37.7 gemiddelde waardering 57.3
zwak Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen formidabel


10e minuut.
Tyszkiewicz met een sublieme pass. Eftene onderschept slim de pass. Vecchio rent richting de bal. Vecchio geeft een hoge lob. Čarapić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
colaczki - ZKTD Legnica 0:1

18e minuut.
Vecchio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piątkowski komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Joandi passt de bal met de wreef. Ollimäki rent richting de bal. Ollimäki geeft de bal voor. Čarapić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colaczki - ZKTD Legnica 0:2

22e minuut.
Ollimäki passt de bal zonder na te denken. Joandi is nu in balbezit. Joandi geeft een hoge lob. Čarapić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
colaczki - ZKTD Legnica 0:3

24e minuut.
Rastello rent richting de bal. Rastello geeft een lange en hoge pass. Tyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Čarapić rent richting de bal. Čarapić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Inworp. Piątkowski met een snelle inworp. Joandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Joandi geeft een lange en hoge pass. Ribeiro springt en kopt de bal. Keqing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colaczki 69%, ZKTD Legnica 31%.
colaczki - ZKTD Legnica 0:3

46e minuut.
Piątkowski rent richting de bal. Eftene geeft een hoge lob. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeiro draait met de bal, schiet en ... Keqing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Joandi passt de bal zonder na te denken. Ollimäki rent richting de bal. Ollimäki speelt de bal door. Ribeiro heeft problemen om de bal te vangen. Ribeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Joandi probeert naar een medespeler te passen. Ollimäki rent richting de bal. Ollimäki probeert naar een medespeler te passen. Ribeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rebouças maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Piątkowski kopt de bal weg. Lankiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čarapić is nu in balbezit. Čarapić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Joandi is nu in balbezit. Joandi passt de bal zonder na te denken. Čarapić rent richting de bal. Čarapić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
colaczki - ZKTD Legnica 0:4

69e minuut.
Rebouças geeft de bal voor. Ollimäki is nu in balbezit. Ollimäki speelt de bal door. Joandi is nu in balbezit. Joandi draait met de bal, schiet en ... Keqing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colaczki 74%, ZKTD Legnica 26%.
colaczki - ZKTD Legnica 0:4