Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:17
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Arena auf CONTRA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 21624
Legia Force LZS Jutrzenka Ropica Polska
owen Tactiek lol2
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.1 gemiddelde waardering 56.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen formidabel
goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Knox rent richting de bal. Knox haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verlinden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knox geeft de bal voor. Djorkaeff springt en kopt de bal. Haničinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 0:1

38e minuut.
Üzer kopt de bal weg. Kalny rent richting de bal. Kalny passt de bal in één keer door. Markiel is nu in balbezit. Markiel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kalny met een sublieme pass. Poulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Herczyk ... Strafschop! Poulus raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilczycki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 1:1

43e minuut.
Knox haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap. Haničinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 1:2

45e minuut.
Poulus is nu in balbezit. Kolęda is nu in balbezit. Poulus onderschept slim de pass. Poulus geeft de bal voor. Ciuchta kopt de bal weg. Bjørke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Force 66%, LZS Jutrzenka Ropica Polska 34%.
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 1:2

49e minuut.
Creţu probeert naar een medespeler te passen. Üzer is nu in balbezit. Üzer passt de bal zonder na te denken. Bonvicino is nu in balbezit. Bonvicino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hørlykke speelt de bal door. Knox rent richting de bal. Creţu begaat een overtreding. Creţu krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden geeft een lange en hoge pass. Djorkaeff krijgt zijn hoofd ertegen. Haničinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kuder onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kalny geeft de bal voor. Hørlykke kopt de bal weg. Klungelig pakt Üzer de bal. Knox is nu in balbezit. Knox draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
z Bělé probeert de bal met de borst te controleren. z Bělé passt de bal zonder na te denken. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Haničinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 1:3

59e minuut.
Djorkaeff is nu in balbezit. Haničinec speelt de bal door. Morosini kopt de bal weg. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Haničinec met een harde bal richting middenveld. Hørlykke kopt de bal weg. Kuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff onderschept slim de pass. Djorkaeff schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Daar is z Bělé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. z Bělé passt de bal in één keer door. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 1:4

68e minuut.
Verlinden rent richting de bal. Verlinden met een sublieme pass. Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox schiet op doel. Haničinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 1:5

70e minuut.
Wilczycki rent richting de bal. Wilczycki passt de bal zonder na te denken. Poulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 2:5

75e minuut.
Hørlykke speelt de bal door. Morosini rent richting de bal. Morosini geeft de bal voor. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff schiet op doel. Haničinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Creţu is nu in balbezit. Creţu passt de bal met de wreef. Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox schiet op doel. Haničinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Alfonso met een harde bal richting middenveld. Morosini kopt de bal weg. Knox is nu in balbezit. Knox schiet op doel. Haničinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kalny heeft problemen om de bal te vangen. Morosini rent richting de bal. Morosini probeert naar een medespeler te passen. Knox is nu in balbezit. Knox schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal rolt over de achterlijn. Puikkonen komt het veld opgelopen. Spang Olsen komt het veld opgelopen. Conde komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Verlinden geeft de bal voor. Kuder is nu in balbezit. z Bělé verovert de bal door een tackle van achteren. z Bělé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 2:6

89e minuut.
z Bělé bereikt de bal nog maar net als eerste. z Bělé probeert naar een medespeler te passen. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Force 77%, LZS Jutrzenka Ropica Polska 23%.
Legia Force - LZS Jutrzenka Ropica Polska 2:7