Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JANOSIK SIENIAWA UKS Będusz
Nasza Tactiek asd
47% Balbezit 53%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 56.8
goed Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Bărăscu passt de bal in één keer door. Luming rent richting de bal. Luming passt de bal zonder na te denken. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Abdeli Osmani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luming rent richting de bal. Isar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luming is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Telli wilt de vrije trap nemen. Yassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Yassen speelt de bal door. Vitellio kopt de bal weg. Tupã rent richting de bal. Tupã schiet op doel. Yassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:1

16e minuut.
Maletić passt de bal zonder na te denken. Schuster probeert naar een medespeler te passen. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Michelena is nu in balbezit. Telli speelt de bal door. Daar is Egoroff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Yassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:2

21e minuut.
Bărăscu heeft problemen om de bal te vangen. Bărăscu probeert naar een medespeler te passen. Telli met een sublieme pass. Aleksovski geeft een hoge lob. Tupã is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:3

23e minuut.
Telli passt de bal in één keer door. Aleksovski is nu in balbezit. Aleksovski probeert naar een medespeler te passen. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:4

24e minuut.
Telli geeft een hoge lob. Osmochescu rent richting de bal. Egoroff onderschept slim de pass. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Yassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:5

29e minuut.
Osmochescu passt de bal met de wreef. Roma probeert naar een medespeler te passen. Vitellio speelt de bal door. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Donţu rent richting de bal. Telli onderschept slim de pass. Telli met een sublieme pass. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ... Yassen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:6

31e minuut.
Roma heeft problemen om de bal te vangen. Roma geeft een lange en hoge pass. Telli kopt de bal weg. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Telli geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdeli Osmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Michelena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luming speelt de bal door. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:7

41e minuut.
Vitellio probeert naar een medespeler te passen. Egoroff rent richting de bal. Osmochescu begaat een overtreding. Egoroff raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Telli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Schuster rent richting de bal. Schuster geeft de bal voor. Abdeli Osmani kopt de bal weg. Tupã probeert de bal met de borst te controleren. Tupã haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 73%, UKS Będusz 27%.
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:7

47e minuut.
Tupã rent richting de bal. Tupã met een sublieme pass. Osmochescu is nu in balbezit. Egoroff verovert de bal door een tackle van achteren. Egoroff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:8

49e minuut.
Luming speelt de bal door. Wydra probeert naar een medespeler te passen. Vitellio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitellio geeft de bal voor. Egoroff springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Luming passt de bal met de wreef. Tupã probeert naar een medespeler te passen. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:9

58e minuut.
Maletić geeft een lange en hoge pass. Tupã is nu in balbezit. Tupã passt de bal in één keer door. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff schiet op doel. Yassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Roma met een snelle inworp. Vitellio probeert naar een medespeler te passen. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Yassen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:10

60e minuut.
Antimo komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Aleksovski geeft een hoge lob. Tupã rent richting de bal. Abdeli Osmani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abdeli Osmani krijgt een gele kaart. Tupã is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tupã neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:11

63e minuut.
Luming is nu in balbezit. Luming speelt de bal door. Klungelig pakt Tupã de bal. Tupã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:12

65e minuut.
Tupã passt de bal met de wreef. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã is nu in balbezit. Tupã schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:13

67e minuut.
Abdeli Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã verovert de bal door een tackle van achteren. Tupã passt de bal zonder na te denken. Egoroff rent richting de bal. Egoroff schiet op doel. Yassen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:14

69e minuut.
Vitellio is nu in balbezit. Vitellio passt de bal in één keer door. Egoroff rent richting de bal. Egoroff draait met de bal, schiet en ... Yassen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:15

70e minuut.
Aleksovski kan de bal niet met de borst controleren. Aleksovski geeft een lange en hoge pass. Tupã kopt de bal weg. Egoroff bereikt de bal nog maar net als eerste. Egoroff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Zwojnica komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Blackmon is nu in balbezit. Blackmon geeft een hoge lob. Egoroff rent richting de bal. Egoroff haalt uit met een fantastische trap. Yassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:16

72e minuut.
Michelena rent richting de bal. Michelena probeert naar een medespeler te passen. Geirsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Egoroff is nu in balbezit. Egoroff schiet op doel. Yassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:17

75e minuut.
Aleksovski speelt de bal door. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Tupã is nu in balbezit. Tupã draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărăscu onderschept slim de pass. Bărăscu geeft de bal voor. Tupã rent richting de bal. Tupã draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Telli verovert de bal door een tackle van achteren. Telli speelt de bal door. Egoroff rent richting de bal. Egoroff schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:18

83e minuut.
Wydra controleert de bal met de borst. Blackmon rent richting de bal. Blackmon geeft een hoge lob. Tupã rent richting de bal. Tupã haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Donţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luming is nu in balbezit. Luming passt de bal in één keer door. Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã haalt uit met een fantastische trap. Yassen bokst de bal weg.

87e minuut.
Schuster verovert de bal door een tackle van achteren. Schuster geeft een hoge lob. Daar is Abdeli Osmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupã is nu in balbezit. Tupã schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Roma rent richting de bal. Roma speelt de bal door. Bảo Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Long schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blackmon de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 80%, UKS Będusz 20%.
KS JANOSIK SIENIAWA - UKS Będusz 0:18