Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kajdany FC Liverpool
Nowa Tactiek Liga
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
56.1 gemiddelde waardering 52.4
outstanding Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śliwa. Wasil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carleti met een snel genomen vrije trap. Garbuz geeft de bal voor. Garavito maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
Baranyi trapt de bal weg. Savola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bialozoras maakt een afschuwelijke overtreding. Bialozoras is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Kazakopoulos rent richting de bal. Leczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazakopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vītums zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner geeft de bal voor. Kazakopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Iscru geeft een lange en hoge pass. Garavito kopt de bal weg. Savola bereikt de bal nog maar net als eerste. Savola geeft de bal voor. Olek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Robinson onderschept slim de pass. Robinson passt de bal met de wreef. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waldner krijgt een gele kaart. Garbuz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wasil neemt zijn aanloop. Baranyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Liverpool 1:0

22e minuut.
Zapolny geeft de bal voor. Garbuz kopt de bal weg. Olek rent richting de bal. Garavito rent richting de bal. Garavito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Garbuz is nu in balbezit. Garbuz passt de bal in één keer door. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito haalt uit met een fantastische trap. Baranyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Liverpool 2:0

28e minuut.
Daar is Vītums, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vītums passt de bal zonder na te denken. Daar is Zapolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Vītums geeft de bal voor. Carleti controleert de bal met de borst. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - FC Liverpool 2:1

36e minuut.
Robinson is nu in balbezit. Robinson probeert naar een medespeler te passen. Savola probeert naar een medespeler te passen. Garavito rent richting de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap. Baranyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 30%, FC Liverpool 70%.
FC Kajdany - FC Liverpool 2:1

47e minuut.
Acanda kopt de bal weg. Shmarko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz geeft de bal voor. Olek maakt een snoekduik en kopt de bal. Baranyi bokst de bal weg. Paal!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shmarko met een snelle inworp. Waldner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldner geeft een lange en hoge pass. Śliwa maakt een snoekduik en kopt de bal. Zuckermandel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. Zuckermandel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Waldner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Landmann verovert de bal door een tackle van achteren. Landmann geeft de bal voor. Śliwa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zapolny met de inworp. Vītums is nu in balbezit. Vītums geeft een lange en hoge pass. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Landmann passt de bal zonder na te denken. Kazakopoulos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leczkowski. Leczkowski krijgt een gele kaart. Kazakopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vītums komt bij de bal en schiet. Zuckermandel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 33%, FC Liverpool 67%.
FC Kajdany - FC Liverpool 2:1