Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS JANOSIK SIENIAWA Dolce i Gibony
Nasza Tactiek nie ma lipy
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 59.4
solid Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Touré heeft problemen om de bal te vangen. Samáš onderschept slim de pass. Samáš passt de bal in één keer door. Gayle rent richting de bal. Gayle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rusiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusiecki geeft een hoge lob. Grgičević kopt de bal weg. Touré geeft een lange en hoge pass. Ferenczi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kordély rent richting de bal. Kordély passt de bal in één keer door. Buskila probeert naar een medespeler te passen. Žitný rent richting de bal. Žitný haalt uit met een fantastische trap. Bersezio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Yamane met een sublieme pass. Natsir bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsir geeft een lange en hoge pass. Žitný is nu in balbezit. Žitný haalt uit met een fantastische trap. Bersezio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gayle is nu in balbezit. Gayle schiet op doel. Bersezio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kochanowski geeft een lange en hoge pass. Touré rent richting de bal. Touré met een sublieme pass. Szabics rent richting de bal. Szabics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yamane bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamane passt de bal in één keer door. Buskila probeert naar een medespeler te passen. Gayle is nu in balbezit. Gayle draait met de bal, schiet en ... Bersezio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 51%, Dolce i Gibony 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS JANOSIK SIENIAWA - Dolce i Gibony 0:0

46e minuut.
Michelena komt het veld opgelopen. Isar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kochanowski probeert naar een medespeler te passen. Katsamanis rent richting de bal. Katsamanis passt de bal in één keer door. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Touré rent richting de bal. Touré speelt de bal door. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel. Affolter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thongwiset onderschept slim de pass. Thongwiset passt de bal zonder na te denken. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics draait met de bal, schiet en ... Affolter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Yamane bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný is nu in balbezit. Žitný passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roma de bal. Roma geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Touré passt de bal met de wreef. Ferenczi rent richting de bal. Ferenczi passt de bal in één keer door. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel. Affolter bokst de bal weg.

74e minuut.
Inworp. Lobão komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Samáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panizzi met een sublieme pass. Ferenczi rent richting de bal. Szabics rent richting de bal. Szabics schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Touré de bal. Touré speelt de bal door. Ferenczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenczi schiet op doel. Affolter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Dolce i Gibony 0:1

81e minuut.
Thongwiset verovert de bal door een tackle van achteren. Tetwin probeert naar een medespeler te passen. Touré geeft een lange en hoge pass. Ferenczi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Dolce i Gibony 0:2

83e minuut.
Isar speelt de bal door. Kordély bereikt de bal nog maar net als eerste. Žitný onderschept slim de pass. Žitný schiet op doel. Bersezio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Dolce i Gibony 1:2

90e minuut.
Samáš probeert de bal met de borst te controleren. Panizzi met een sublieme pass. Ferenczi rent richting de bal. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel. Affolter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 43%, Dolce i Gibony 57%.
KS JANOSIK SIENIAWA - Dolce i Gibony 1:2