Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYRLANDIA 1922 Szachcior Bródno
NOWA Tactiek 5def
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.1 gemiddelde waardering 62
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mlejnek met de inworp. Daar is Suncovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suncovas passt de bal zonder na te denken. Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Działo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Szachcior Bródno 0:1

10e minuut.
Kozák geeft een hoge lob. Rickhoff kopt de bal weg. Dumot probeert naar een medespeler te passen. Konarski rent richting de bal. Konarski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cacciavillani onderschept slim de pass. Cacciavillani geeft de bal voor. Loof rent richting de bal. Paffenholz geeft de bal voor. Baker krijgt zijn hoofd ertegen. Vuletić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konarski zal de hoekschop nemen. Loof krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vuletić trapt de bal weg. Paffenholz probeert de bal met de borst te controleren. Paffenholz geeft een lange en hoge pass. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PYRLANDIA 1922 - Szachcior Bródno 1:1

35e minuut.
Mlinar onderschept slim de pass. Mlinar geeft een lange en hoge pass. Mlejnek probeert de bal aan de voet te houden. Pidchenko rent richting de bal. Pidchenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Suncovas kopt de bal weg. Daar is Pidchenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pidchenko passt de bal in één keer door. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dumot neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Baker de bal. Mlinar rent richting de bal. Baker onderschept slim de pass. Baker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Loof bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Loof is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maragall kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vuletić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYRLANDIA 1922 - Szachcior Bródno 2:1

45e minuut.
Suncovas geeft de bal voor. Maragall speelt de bal door. Konarski probeert naar een medespeler te passen. Loof rent richting de bal. Loof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 44%, Szachcior Bródno 56%.
PYRLANDIA 1922 - Szachcior Bródno 2:1

47e minuut.
Cacciavillani geeft een hoge lob. Paffenholz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mlinar de bal. Baker rent richting de bal. Baker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dalangavičius onderschept slim de pass. Dalangavičius met een sublieme pass. Maragall bereikt de bal nog maar net als eerste. Maragall geeft de bal voor. Loof maakt een snoekduik en kopt de bal. Vuletić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Giacomelli geeft de bal voor. Pidchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cacciavillani. Cacciavillani krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Loof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suncovas geeft een lange en hoge pass. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek schiet op doel. Działo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PYRLANDIA 1922 - Szachcior Bródno 2:2

71e minuut.
Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli geeft een lange en hoge pass. Mlejnek kopt de bal weg. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Vuletić met een sublieme pass. Chalkias kopt de bal weg. Rickhoff is nu in balbezit. Mlejnek onderschept slim de pass. Mlejnek schiet op doel. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dalangavičius geeft de bal voor. Rickhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickhoff passt de bal in één keer door. Paffenholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffenholz geeft de bal voor. Vuletić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYRLANDIA 1922 48%, Szachcior Bródno 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PYRLANDIA 1922 - Szachcior Bródno 2:2