Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lubiana Przebrzydłe Pączyska
523nn Tactiek grać coś lebio
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 66.7
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Molberg is nu in balbezit. Molberg passt de bal in één keer door. Răboj is nu in balbezit. Culpi verovert de bal door een tackle van achteren. Culpi draait met de bal, schiet en ... Dunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Molberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Molberg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mądrochowski de bal. Carewicz rent richting de bal. Carewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Alzás rent richting de bal. Pařík onderschept slim de pass. Pařík passt de bal zonder na te denken. Molberg rent richting de bal. Molberg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Guţu passt de bal in één keer door. Mądrochowski met een sublieme pass. Culpi rent richting de bal. Culpi draait met de bal, schiet en ... Dunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - Przebrzydłe Pączyska 0:1

22e minuut.
Mądrochowski geeft een hoge lob. Culpi krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Çakal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carewicz rent richting de bal. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. Dunev bokst de bal weg.

33e minuut.
Molberg is nu in balbezit. Molberg passt de bal zonder na te denken. Mądrochowski met een sublieme pass. Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carewicz kopt de bal weg. Culpi rent richting de bal. Răboj speelt de bal door. Carewicz rent richting de bal. Carewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pařík passt de bal zonder na te denken. Novák met een sublieme pass. Mądrochowski geeft de bal voor. Culpi is nu in balbezit. Culpi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Guţu probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sakellariou de bal onder controle te krijgen. Çakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzás rent richting de bal. Alzás schiet op doel. do Sokker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Răboj verovert de bal door een tackle van achteren. Răboj geeft een hoge lob. Covre heeft problemen om de bal te vangen. Carewicz onderschept slim de pass. Carewicz schiet op doel. Dunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 75%, Przebrzydłe Pączyska 25%.
FC Lubiana - Przebrzydłe Pączyska 0:1

48e minuut.
Çakal probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı maakt een afschuwelijke overtreding. Kayabaşı krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Molberg is nu in balbezit. Molberg passt de bal in één keer door. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı geeft een hoge lob. Culpi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kayabaşı geeft een hoge lob. Carewicz rent richting de bal. Cimmarrusti maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cimmarrusti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Novák met een sublieme pass. Carewicz rent richting de bal. Chişcanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chişcanu krijgt een gele kaart. Carewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Novák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 74%, Przebrzydłe Pączyska 26%.
FC Lubiana - Przebrzydłe Pączyska 0:1