Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciapki MaliniakTeam
Testowa Tactiek test
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 62.3
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Milewicz speelt de bal door. Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft de bal voor. Maserati rent richting de bal. Maserati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Maliniak is nu in balbezit. Maliniak probeert naar een medespeler te passen. Holló is nu in balbezit. Holló draait met de bal, schiet en ... Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - MaliniakTeam 0:1

10e minuut.
Daar is Urbaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadler onderschept slim de pass. Szefler verovert de bal door een tackle van achteren. Szefler geeft de bal voor. Holló springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - MaliniakTeam 0:2

11e minuut.
Maserati kopt de bal weg. Vichev is nu in balbezit. Vichev geeft een hoge lob. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Felsztyński met een sublieme pass. César probeert naar een medespeler te passen. Holló rent richting de bal. Holló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - MaliniakTeam 0:3

15e minuut.
Szefler geeft een lange en hoge pass. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś rent richting de bal. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Giernatowski passt de bal zonder na te denken. Stach met een sublieme pass. Urbaś rent richting de bal. Urbaś draait met de bal, schiet en ... Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - MaliniakTeam 0:4

25e minuut.
Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof passt de bal in één keer door. Quinhones rent richting de bal. Quinhones geeft de bal voor. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vichev rent richting de bal. Vichev geeft een lange en hoge pass. Maserati is nu in balbezit. Maserati draait met de bal, schiet en ... Drzymont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Holló rent richting de bal. Maliniak rent richting de bal. Holló is nu in balbezit. Holló heeft problemen om de bal te vangen. Holló haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maliniak rent richting de bal. Maliniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
César verovert de bal door een tackle van achteren. César probeert naar een medespeler te passen. Stach probeert naar een medespeler te passen. Urbaś rent richting de bal. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Szefler met de inworp. Stach met een sublieme pass. César geeft een lange en hoge pass. Holló springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Stach kopt de bal weg. Urbaś heeft problemen om de bal te vangen. Urbaś passt de bal in één keer door. Holló is nu in balbezit. Holló draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Quinhones rent richting de bal. Quinhones passt de bal met de wreef. Hoof rent richting de bal. Hoof geeft een hoge lob. Maserati maakt een snoekduik en kopt de bal. Podgórniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Maliniak kopt de bal weg. Holló rent richting de bal. Milewicz begaat een overtreding. Milewicz krijgt een gele kaart. Holló is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Holló neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szefler rent richting de bal. Szefler met een sublieme pass. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 55%, MaliniakTeam 45%.
FC Ciapki - MaliniakTeam 0:4

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrera komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Maserati onderschept slim de pass. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Maliniak rent richting de bal. Maliniak met een sublieme pass. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló draait met de bal, schiet en ... Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - MaliniakTeam 0:5

55e minuut.
Milewicz kopt de bal weg. Klatt heeft problemen om de bal te vangen. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - MaliniakTeam 1:5

56e minuut.
Maliniak passt de bal in één keer door. Holló is nu in balbezit. Maserati maakt een afschuwelijke overtreding. Maserati krijgt een gele kaart. Holló is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stach met een snel genomen vrije trap. Carrera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
César speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló is nu in balbezit. Holló haalt uit met een fantastische trap. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Felsztyński is nu in balbezit. Szefler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vichev verovert de bal door een tackle van achteren. Vichev geeft een hoge lob. Maserati springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoof rent richting de bal. Hoof draait met de bal, schiet en ... Podgórniak bokst de bal weg.

74e minuut.
Szefler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vichev. Szefler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pilat de bal. Holló rent richting de bal. Holló haalt uit met een fantastische trap. Apró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbez probeert naar een medespeler te passen. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Hoof kopt de bal weg. Maserati is nu in balbezit. Drzymont tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drzymont krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Quinhones kopt de bal weg. Barbez is nu in balbezit. Barbez geeft de bal voor. Hoof rent richting de bal. Hoof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stach met een sublieme pass. Carrera is nu in balbezit. Stach speelt de bal door. Holló rent richting de bal. Holló schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Apró trapt de bal weg. Milewicz kopt de bal weg. Maserati is nu in balbezit. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciapki - MaliniakTeam 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciapki 44%, MaliniakTeam 56%.
FC Ciapki - MaliniakTeam 2:5