Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE FC Harpagans
SHOGUN Tactiek 2x XXXX2
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 58.8
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


8e minuut.
Halmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski onderschept slim de pass. Janczewski geeft een hoge lob. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. Lipko bokst de bal weg.

9e minuut.
Kwiatek neemt vlug de vrije trap. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar speelt de bal door. Volosevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Volosevičius draait met de bal, schiet en ... Holf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik verovert de bal door een tackle van achteren. van Os rent richting de bal. van Os haalt uit met een fantastische trap. Lipko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Harpagans 1:0

12e minuut.
Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar passt de bal met de wreef. Volosevičius is nu in balbezit. Volosevičius schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIKINGOWIE - FC Harpagans 1:1

20e minuut.
Kapuśniak onderschept slim de pass. Humulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski geeft een hoge lob. van Os maakt een snoekduik en kopt de bal. Lipko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Halmos kopt de bal weg. Volosevičius is nu in balbezit. Kapuśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos rent richting de bal. Halmos schiet op doel. Holf bokst de bal weg. Humulescu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kapuśniak zal de hoekschop nemen. Gašpar rent richting de bal. Gašpar haalt uit met een fantastische trap. Holf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kolák passt de bal in één keer door. Bosak rent richting de bal. Bosak geeft de bal voor. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik schiet op doel. Lipko bokst de bal weg.

42e minuut.
Volosevičius probeert naar een medespeler te passen. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar passt de bal met de wreef. Halmos rent richting de bal. Halmos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 43%, FC Harpagans 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WIKINGOWIE - FC Harpagans 1:1

48e minuut.
Waksmundzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky verovert de bal door een tackle van achteren. Aradszky geeft de bal voor. Volosevičius springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar geeft een hoge lob. Halmos is nu in balbezit. Halmos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Harpagans 1:2

79e minuut.
Lemarchand controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Đuđević komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schlosser komt het veld opgelopen. Svitáček komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Langiewicz is nu in balbezit. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak passt de bal zonder na te denken. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik draait met de bal, schiet en ... Lipko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svitáček rent richting de bal. Svitáček passt de bal in één keer door. van Os rent richting de bal. van Os schiet op doel. Lipko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kolák is nu in balbezit. Kolák passt de bal met de wreef. Macura is nu in balbezit. Volosevičius onderschept slim de pass. Volosevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - FC Harpagans 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 57%, FC Harpagans 43%.
WIKINGOWIE - FC Harpagans 1:3