Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans WIKINGOWIE
3x XXXX2 Tactiek SHOGUN
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Voda speelt de bal door. Anastasov is nu in balbezit. Voda is nu in balbezit. Voda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Araújo rent richting de bal. Araújo geeft de bal voor. Daar is Macura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel. Holf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oraczko onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gašpar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Voda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Waksmundzki verovert de bal door een tackle van achteren. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Daar is Bosak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosak geeft de bal voor. Langiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Anastasov speelt de bal door. Klungelig pakt Voda de bal. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov rent richting de bal. Anastasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voda. Bosak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bontaş komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bosak speelt de bal door. Janczewski rent richting de bal. Janczewski passt de bal in één keer door. Teltschik is nu in balbezit. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan bokst de bal weg.

40e minuut.
Daar is Anastasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar speelt de bal door. Daar is Voda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Araújo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosak de bal. Anastasov met een sublieme pass. Voda is nu in balbezit. Voda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 43%, WIKINGOWIE 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harpagans - WIKINGOWIE 0:0

48e minuut.
Waksmundzki is nu in balbezit. Bosak verovert de bal door een tackle van achteren. Bosak probeert naar een medespeler te passen. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Langiewicz kopt de bal weg. Zambrzycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teltschik bereikt de bal nog maar net als eerste. Teltschik haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
Gašpar met een sublieme pass. Oraczko speelt de bal door. Daar is Humulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Matusiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Matusiewicz geeft een lange en hoge pass. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz haalt uit met een fantastische trap. Yeghiazaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - WIKINGOWIE 0:1

65e minuut.
Araújo met een sublieme pass. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar speelt de bal door. Anastasov rent richting de bal. Anastasov schiet op doel. Holf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gašpar de bal. Gašpar speelt de bal door. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - WIKINGOWIE 1:1

80e minuut.
Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo passt de bal met de wreef. Gašpar rent richting de bal. Gašpar geeft een hoge lob. Anastasov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Os komt het veld opgelopen. Holf trapt de bal weg van het doel. Waksmundzki speelt de bal door. Anastasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Oraczko geeft een lange en hoge pass. Zambrzycki kopt de bal weg. Daar is Macura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anastasov verovert de bal door een tackle van achteren. Anastasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Waksmundzki met een sublieme pass. Gašpar rent richting de bal. Gašpar met een sublieme pass. Anastasov is nu in balbezit. Anastasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 45%, WIKINGOWIE 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harpagans - WIKINGOWIE 1:1