Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaliniakTeam FC Lubiana
test Tactiek 433n
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.1 gemiddelde waardering 59.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Maliniak kopt de bal weg. Urbaś is nu in balbezit. Met opzet legt Aquino zijn tegenspeler op de grond. Aquino krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Chişcanu speelt de bal door. Stach rent richting de bal. Stach passt de bal zonder na te denken. Holló is nu in balbezit. Holló haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu met een sublieme pass. Sakellariou is nu in balbezit. Sakellariou schiet op doel. Podgórniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - FC Lubiana 0:1

27e minuut.
Aquino kopt de bal weg. César geeft een lange en hoge pass. Covre heeft problemen om de bal te vangen. Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Holló schiet op doel. Brożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Maliniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliniak passt de bal zonder na te denken. Holló rent richting de bal. Holló schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MaliniakTeam - FC Lubiana 1:1

38e minuut.
Urbaś speelt de bal door. Holló rent richting de bal. Răboj begaat een overtreding. Holló is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holló komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - FC Lubiana 2:1

42e minuut.
Holló bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś rent richting de bal. Grabarski verovert de bal door een tackle van achteren. Holló onderschept slim de pass. Holló haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 37%, FC Lubiana 63%.
MaliniakTeam - FC Lubiana 2:1

58e minuut.
Stach is nu in balbezit. Stach passt de bal in één keer door. César rent richting de bal. César geeft de bal voor. Maliniak springt en kopt de bal. Brożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Stach passt de bal met de wreef. César rent richting de bal. César passt de bal met de wreef. Holló rent richting de bal. Holló schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Aquino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sakellariou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araszkiewicz is nu in balbezit. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellariou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Podgórniak met een harde bal richting middenveld. Chişcanu geeft een lange en hoge pass. Ilouyan rent richting de bal. Ilouyan schiet op doel. Podgórniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Urbaś is nu in balbezit. Urbaś geeft de bal voor. Holló probeert de bal aan de voet te houden. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak draait met de bal, schiet en ... Brożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. Brożek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Sakellariou heeft problemen om de bal te vangen. Ilouyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Popielak de bal. Sakellariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellariou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 35%, FC Lubiana 65%.
MaliniakTeam - FC Lubiana 2:1